|

Güneş afla geliyor

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Şenol Güneş ile yapılan görüşmelerde kadro dışı bırakılan Song Sylva, Gökhan, Engin ve Egemen'in durumunun da konuşulduğunu belirterek Şenol Güneş'in kadro dışı olayına karşı olduğunu ve geldiğinde bu konuyu başkanla bizzat görüşeceğini söyledi

Kamil Anahar
00:00 - 29/11/2009 Pazar
Güncelleme: 23:26 - 28/11/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
Güneş afla geliyor
Güneş afla geliyor
HİÇBİR ŞART KOŞMADI

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, 3.5 yıllığına anlaştıkları Şenol Güneş'in salı günü takımla ilk antrenmanına çıkmasını beklediklerini söyledi. Güneş'in parasal konularda hiçbir şart ileri sürmediğini ve “Yönetim ne takdir ediyorsa o bana uyar” dediğini belirten Hacısalihoğlu, “Yönetim ve camia olarak takımın başında görmeyi çok arzu ettiğimiz Şenol Güneş ile anlaşma yaptık. Kendisi salı günü Türkiye'ye gelecek” dedi.


SON KARAR BAŞKANIN

Hacısalihoğlu, Başkanın isteği doğrultusunda dinlendirilen ve takımdan ayrı çalışan Song, Sylva, Gökhan, Engin ve Egemen konusunu da Güneş ile görüştüklerini belirterek, “Güneş bize, 'Prensip olarak ben hiç kimseyi kadro dışı bırakmam. Gelince konuşur, başkandan da rica ederiz ve onları kadroya dahil ederiz' dedi. Hocamız bu konuda açıklamayı geldiğinde yapacak' diye konuştu.


Trabzonspor çıkış peşinde

Ligde başarısız bir dönem geçiren ve teknik direktör Hugo Broos ile yollarını ayıran Trabzonspor, eksik oyuncularının çokluğuna rağmen Eskişehirspor maçını kazanarak moral bulmak istiyor. Maça sportif direktör Ünal Karaman yönetiminde çıkacak bordo-mavililerde kadro dışı kalan 5 futbolcunun yanı sıra sakat Yattara, Tjikuzu, ve Zafer Yelen forma giyemeyecek.


Bayram coşkusu

Trabzonspor'da Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne ait Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak da katıldı.



14 yıl önce