|

Güneş: Burada kalıp kalmama konumuz para konusu değil

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
22:06 - 10/03/2019 Pazar
Güncelleme: 22:10 - 10/03/2019 Pazar
Yeni Şafak
Şenol Güneş.
Şenol Güneş.

Süper Lig'in 25. haftasında sahasında ağırladığı Konyaspor'u son dakikada Kagawa'nın golüyle 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in açıklamaları:
  • Tazminat diye bir şey konuşuluyor. Bizim namusumuz, paradan daha önemlidir. Burada kalıp kalmama konumuz para konusu değil.
  • Maçtan önce düşündüğü olmadığı için paradan mı giriş yapmak istiyorlar? Sahada oynanan oyun para oyunu değil. Herkes namusuyla oynadı. Ne konuşuyoruz biz ya? Saçma şeyler konuşuyoruz. Benim bağlı olduğum bir kurum, kurumun da kararları var. Biraz saygınız olsun.
  • Bu takım bugün rakibini ezdi, geçti ya! 2-2 kalsaydı, 3-2 öne geçselerdi, 'zaten Beşiktaş böyle' diyeceklerdi. Bugün 6-7 olması lazımdı, atamadık. Kaleci gol yiyorsa, takım gol kaçırıyorsa, suçlu benim.



  • Beşiktaş'ın yediği 2. golden sonra siyah beyazlı taraftarların hep bir ağızdan istifaya davet ettiği tecrübeli teknik adam maç sonunda Beşiktaşlı oyuncuları orta sahaya toplayın siyah beyazlı taraftarları alkışlatmıştı.

#Şenol Güneş
#Beşiktaş
5 yıl önce