|

Güneş istedi Ersan geliyor

Beşiktaş'ta sürpriz bir transfer gelişmesi yaşanıyor. Siyah-beyazlı kulüp, teknik direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine Ersan Gülüm'ü kiralamak için Çin kulübüyle görüşmelere başladı. Transferiyle ilgili konuşan Ersan Gülüm ise Beşiktaş'a dönmek istediğini söyledi

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 06:38 - 11/01/2017 Çarşamba
Yeni Şafak

Beşiktaş, Çin'in Hebei China Fortune takımında forma giyen Ersan Adem Gülüm'ü yarım sezonluk kiralamak için girişimlerini sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in “İkinci yarıda takıma uyum sorunu çekmeyen bir stoper istiyorum” sözleri üzerine siyah-beyazlı yönetim harekete geçti. Çin ekibine bonservis bedeli ödemek istemeyen Beşiktaş'ın bu isteğinin olumlu karşılandığı ve Ersan'ın ikinci yarıda alacaklarının ödenmesi konusunda el sıkışıldığı öğrenildi. Çin'de agresif futbolu ve kendi kalesine şanssız şekilde attığı gollerden sonra eleştirilen Ersan'ın da Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Çin ekibi Hebei China Fortune'nin stoper arayışı içinde olduğu ve bulması halinde Ersan'ın takımdan ayrılmasına da kolaylık sağlayacağı belirtildi. Transferiyle ilgili olarak NTV Spor'a konuşan Ersan Adem Gülüm, eski takımı Beşiktaş ile görüşmeleri doğrularken henüz net bir durum olmadığını söyledi. Siyah-beyazlı takımda yeniden oynamak istedeğini vurgulayan milli futbolcu, "Beşiktaş'tan böyle bir istek gelince mutlu oldum. Tabii ki yeniden kulübümde oynamak isterim. Ne kadar Beşiktaşlı olduğumu herkesin bildiğini düşünüyorum. Şu anda görüşmeler sürüyor. Henüz netlik kazanmadı ama önümüzdeki günlerde Beşiktaş'a dönebilirim" şeklinde konuştu. 2016 Ocak ayınca 7 milyon Euro bonservis bedeli ile Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan, 3 yıllığına toplam 10 milyon Euro karşılığında imza atmıştı.



Beşiktaş, Osmanlı'ya bileniyor


Antalya kampından sonra bir gün izin yapan Beşiktaş, ligin 17. haftasında Osmanlıspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına dün İstanbul'da başladı. Tesis çalışanları, idman öncesi sahadaki karları temizlerken, zeminde bozulmalar olduğu görüldü. Sakatlığı henüz geçmeyen Ömer ile Necip, Atiba ve Tosic takımdan ayrı koşu yaptı. İdmanda futbolcuların hırsı teknik heyeti memnun etti.




#Beşiktaş
#Ersan Adem Gülüm
7 yıl önce