|

Guti'nin dönüşü muhteşem oldu

Beşiktaş'taki geleceği idmanlardaki performansına bağlı olan Guti, dünkü çalışmada bir gol attı, oyunuyla da parmak ısırttı.

00:00 - 11/10/2011 Salı
Güncelleme: 03:50 - 11/10/2011 Salı
Yeni Şafak
Guti'nin dönüşü muhteşem oldu
Guti'nin dönüşü muhteşem oldu

Beşiktaş'ın sezon başından beri sorunlarıyla gündeme gelen yıldızı Guti Hernandes, dünkü idmanda 'maşallah' dedirtti. Teknik direktör Carlos Carvalhal'in kondisyon eksikliği nedeniyle kadroya almadığı, “Bu haliyle takıma destek değil, köstek olur. İdmanlarda çalışır ve güçlenirse o zaman takımdaki yerini alır” dediği İspanyol yıldız, antrenmanda yapılan çift kale maçta sergilediği performans ve attığı golle büyük beğeni topladı. Guti, çalışmanın ardından Portekizli teknik adam ile özel bir görüşme yaparak Kayserispor maçında forma giymek istediğini iletti. İspanyol futbolcunun, Carvalhal'a “Oynayacak durumdayım. Bana görev vermenizi bekliyorum” dediği öğrenildi.


Cenk de şaşkın!

Beşiktaş'ın genç kalecisi Cenk Gönen, Milli takımın kalesini koruyacak kadar yeteneğe ve tecrübeye sahip olduğunu söyledi. A Milli Takım'a neden seçilmediğini bilmediğini söyleyen Cenk, o günlerin de geleceğini kaydetti.


KAP'a iki bildiri

Beşiktaş Kulübü, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na iki bildiride bulundu. İlkinde Necip, Atınç ve Muhammed'in fon ile ilgili görüşmelere başlanmadığı, ikincisinde ise Ertunç Soğancıoğlu'nun görevine devam ettiği bildirildi.


Almeida'dan müjdeli haber

Sakatlığı sebebiyle 3 haftadır formasından uzak kalan Almeida takımla birlikte koşulara başlaması teknik heyeti sevindirdi. Portekizli oyuncunun 18 kişilik kadrosunda yer alması bekleniyor. Almeida'nın maça ilk 11'de başlamasa da karşılaşmada en az 15 dakika görev alabileceği kaydedildi.



13 yıl önce