|

Guus Hiddink Rusya'da kaldı

Cihan
00:00 - 4/02/2010 Perşembe
Güncelleme: 16:20 - 4/02/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Guus Hiddink Rusya'da kaldı
Guus Hiddink Rusya'da kaldı

Rusya Futbol Federasyonu (RFT) yeni Başkanı Sergey Fursenko ile görüşen teknik direktör Guus Hiddink'in geleceği ile ilgili henüz bir karar verilmediği açıklandı.


Hollandalı teknik adam Guus Hiddink ile Rusya Futbol Federasyonu Başkanı Sergey Fursenko'nun bugün yaptıkları görüşmeden sonra da net bir karar alınmadığı açıklandı. İsmi Türkiye A Milli Futbol Takımı ile de anılan Hiddink'in Rusya Futbol Federasyonu ile sözleşmesinin devam ettiği belirtilirken, Rusya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Başkan Fursenko ile Hiddink'in Rusya Milli Takımın durumunu görüştüğü, devam eden sözleşmesi gereği de Hiddink'in görevinin başında olduğu açıklandı.


Hollandalı çalıştırıcının sözleşmesi bittikten sonra Rusya Milli Takımı'nda kalıp kalmayacağının da henüz netleşmediği belirtildi. Rusya Futbol Federasyonu Başkanı Fursenko ile bir araya gelen Hiddink'in haziran ayına kadar görevine devam edeceği, 2010 Haziran'ından sonra da sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağının henüz belli olmadığı ifade ediliyor.


Bilindiği gibi Türkiye Futbol Federasyonu'nun Guus Hiddink ile anlaştığı ve yardımcılığına da Fenerbahçe'den eski talebesi olan teknik direktör Fatih terim7in de yardımcılığını yapan ğuz Çetin'in getirileceği iddia edilmişti.

14 yıl önce