|

Güven Taner: Beşiktaş maçında kural hatası var

Futbol yorumcusu Güven Taner, Beşiktaş'ın Göztepe karşısında kullandığı penaltı sırasında kural hatası olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
12:09 - 24/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 12:39 - 24/10/2018 Çarşamba
Diğer
Oğuzhan Özyakup, Göztepe maçında penaltı vuruşundan yararlanamadı.
Oğuzhan Özyakup, Göztepe maçında penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Beşiktaş'ın deplasmanda Göztepe'ye 2-0 mağlup olduğu maçta Oğuzhan Özyakup'un kaçırdığı penaltıya değinen A Spor yorumcusu Güven Taner, bu pozisyonda kural hatası olduğunu ifade etti. Taner, konuyla ilgili görüşlerini şu şekilde dile getirdi;

  • "Oğuzhan Özyakup topa vururken ceza sahasının içerisine giren oyuncular var. Yedi tane Göztepeli oyuncu saha içerisine girmiş. Beşiktaşlı futbolculardan da giren var. Oyuncu topa vururken sadece Göztepeli oyuncular olsaydı, top gol olsaydı hakem gol verecekti. Olmadığı takdir de Göztepeliler girdiği için atışın tekrar edilmesi gerekirdi. Burada 1 tane Beşiktaşlı da girmiş. 2 tarafında oyuncuları sahaya girdiği için gol olsa da olmasa da bu atışın tekrar edilmesi gerekirdi. Hakem bu atışın tekrarını yaptırmadı. Bunu konuşan kaç kişi var? Bu bir kural hatasıdır. Bu pozisyon neden konuşulmuyor? Bu pozisyonu konuşmamak Beşiktaş'ın karşısında olmak demektir."


#Beşiktaş
#Göztepe
#Süper Lig
5 yıl önce