|

Gyan bitmiş bile!

'İstanbul'daki taraftarlarımızın çoğu tatilde. Buna karşın mavi forma iki günde 7 bin sattı. Gyan da imzalayınca satışlarımızda patlama yaşanacak.”

00:00 - 27/07/2010 Salı
Güncelleme: 10:29 - 27/07/2010 Salı
Yeni Şafak
Gyan bitmiş bile!
Gyan bitmiş bile!

Fenerbahçe'de merakla beklenen yabancı golcü konusunda dün somut adımlar atılırken, sarı lacivertli taraftarlara müjdeyi Abdullah Kiğılı verdi. Fenerbahçe'nin Fenerium'dan sorumlu asbaşkanı, piyasaya yeni çıkan mavi formanın iki günde 7 bin adet sattığını söylerken, ardından beklenen açıklamayı yaptı; “Asamoah Gyan da imzalayınca forma satışlarımız patlayacak.”


Dünya Kupası'nda çeyrek final oynama başarısını gösteren Gana Milli Takımı'nın formasını giyen ve attığı 3 golün yanı sıra Uruguay maçının 120 dakikasında kaçırdığı penaltı ile tüm dikkatleri üzerine çeken 25 yaşındaki forvet oyuncusu için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe, sonunda hedefine ulaştı. Gyan'ın yanı sıra formasını giydiği Fransa'nın Rennes Kulübü ile de her konuda anlaşmaya varıldığı öğrenilirken, Asbaşkan Abdullah Kiğılı, Hürriyet aracılığıyla taraftara müjdeyi verdi.


2 günde 7 bin sattı

Sarı lacivertli taraftarların yeni formalara, özellikle de mavi formaya büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Kiğılı, “İstanbul'da yaşayan taraftarlarımızın büyük bölümü tatilde olmalarına rağmen yeni formalarımıza ilgi büyük. Satışlar son derece iyi gidiyor. Mavi forma 48 saatte 7 bin adet sattı. Asamoah Gyan da imzalayınca forma satışlarımız patlayacak.” Abdullah Kiğılı'nın bu sözleri, Ganalı futbolcunun transferinin bitirildiğinin bir işaretiydi.


Cuma günü tanıtılmıştı

Kiğılı, Gyan'ın transferinin bitmesinin ardından Fenerbahçe taraftarının formalara çok daha fazla ilgi göstereceğini belirtti. Fenerbahçe'de yeni sezon formaları 23 Temmuz Cuma günü yapılan bir defileyle tanıtılmış ve sarı lacivertli taraftarların büyük beğenisini toplamıştı. Fenerbahçeliler, klasik çubuklu, beyaz ve mavi formaların yanı sıra yeşil formayı da rezerv forma olarak seyircisinin beğenisine sunmuştu.


(HÜRRİYET)

14 yıl önce