|

Habib Nurmagomedov: Biz Müslümanız biz kardeşiz

Karma dövüş sanatları hafif siklet unvan maçında kemerini korumayı başaran Müslüman dövüşçü Habib Nurmagomedov, Türkiye'de özel bir röportaj verdi. Ülkemizden gördüğü desteğin arkasında İslam'ın gücünün olduğunun altını çizen Müslüman sporcu, Galatasaray taraftarı oluşunun hikayesini de anlattı.

Yeni Şafak
21:04 - 31/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 21:27 - 31/10/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Conor McGregor'u nakavt ederek karma dövüş sanatları hafif siklet unvan maçında kemerini koruyan Habib Nurmagomedov'un bir sonraki hedefi Floyd Mayweather ile karşılaşmak.
Conor McGregor'u nakavt ederek karma dövüş sanatları hafif siklet unvan maçında kemerini koruyan Habib Nurmagomedov'un bir sonraki hedefi Floyd Mayweather ile karşılaşmak.

İrlandalı boksör Conor McGregor'u nakavt ederek karma dövüş sanatları hafif siklet unvan maçında kemerini koruyan Müslüman dövüşçü Habib Nurmagomedov, beIN Sports'a röportaj verdi. Habib, Türkiye'den gördüğü destekle ilgili verdiği mesajla gönülleri mest etti.


Galatasaraylı oluşunun hikayesi

  • Kolejde, 7. sınıfta bir şampiyona düzenleniyordu. O şampiyonada takımım 2. oldu ve bize hediye olarak Galatasaray formaları verildi. Tabii ki ben de bunu büyük zevkle giydim, hala da giyiyorum. Son dövüşümü kazanmamın ardından Galatasaray resmi hesabından beni tebrik etti o fotoğrafla birlikte. Bu hikaye oradan başlıyor.

Türkiye’den gördüğü desteğe de ayrıca teşekkür eden Habib Nurmagomedov, Avrupa ve Amerika’dan bakıldığı zaman ülkemizin kendisine gösterdiği desteğin anlaşılamadığını ancak bu desteğin arkasında İslam’ın gücü olduğunu belirtti.


'Messi mi, Ronaldo mu?' sorusuna cevap verdi
  • Futbolu çok seviyorum, iyi bir izleyiciyim. Messi'ye saygısızlık edemem, gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan biridir. Ronaldo'ya Messi'den daha büyük hayranlık besliyorum. İki büyük sporcu, bir rekabete girişti. Bu rekabet de futbolu çok farklı bir seviyeye getirdi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluşmuştu
  • Conor McGregor karşısında aldığı zaferle adını bir kez daha dünyaya duyuran ünlü Dağıstanlı dövüşçü Habib Nurmagomedov, İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışına katılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, davetlileri tek tek selamlarken dünya şampiyonu Habib Nurmagomedov ile de sohbet etmişti.


#Habib Nurmagomedov
5 yıl önce
default-profile-img