|

Hakan Çalhanoğlu: Zlatan'ın Tükçe bilmesi beni şaşırttı

Milan’ın forması giyen Hakan Çalhanoğlu, takıma yeni katılan dünyaca ünlü golcü Zlatan Ibrahimovic’ten övgüyle bahsetti. Çalhanoğlu, "Ibrahimovic’in takıma gelmesiyle Milan daha da çekici bir hale geldi. Takımın onun gibi bir lidere ihtiyacı vardı" dedi. Milli futbolcu ayrıca, Ibrahimovic’in Türkçe kelimeler bilmesine de çok şaşırdığını dile getirdi.

13:38 - 19/01/2020 Sunday
Güncelleme: 13:51 - 19/01/2020 Sunday
DHA
Hakan Çalhanoğlu ve Zlatan Ibrahimovic
Hakan Çalhanoğlu ve Zlatan Ibrahimovic

İtalya Serie A ekiplerinden Milan’ın ve A Milli Takım’ın oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, takıma yeni transfer olan İsveçli dünyaca ünlü golcü Zlatan Ibrahimovic hakkında Alman Bild Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

Çalhanoğlu, "Zlatan’ın çok fazla Türk arkadaşı olduğunu öğrendim. Türklerin sıcakkanlı olduğunu ve Türkleri çok sevdiğini söyledi. Türkçe birkaç kelime söyleyerek de beni şaşırttı. Hatta Türkçe şarkılar dinlemeyi de sevdiğini söyledi. Benimle ve ülkemle ilgilenmesi beni mutlu etti" diye konuştu.

"Onun gelmesiyle Milan daha da çekici hale geldi"

Ibrahimovic’in Milan’da olmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren milli yıldız, Zlatan’dan övgü dolu sözlerle bahsederek şunları söyledi:

  • "Zlatan’ın Milan’a gelmesiyle taraftarlar oldukça mutlu oldu. Taraftarların yanı sıra benim için de Ibrahimovic’in gelmesiyle birlikte bu büyük kulüp daha da çekici bir hale geldi. Takımın onun gibi bir lidere ihtiyacı var. Sadece varlığı bile takım için iyi oldu. Zlatan’ın durumu tartışılmaz. 38 yaşında ama rakiplerini hala korkutabiliyor. Ondan kişisel olarak çok şey öğreniyorum. Bana neler yaptığımı açıkça söylüyor, hatalarımı gösteriyor, kötü yaptığım şeyler hakkında da eleştirilerde bulunuyor."

#Hakan Çalhanoğlu
#Zlatan Ibrahimovic
4 years ago
default-profile-img