|

Hakemden büyük fedakarlık

Hakem İlker Meral, hayatının en zor maçını yönetti. Meral, Samsunspor-Kayserispor maçı öncesi annesinin ölüm haberini almasına rağmen mücadeleyi yönetti.

17:12 - 21/02/2015 Saturday
Güncelleme: 19:33 - 21/02/2015 Saturday
IHA

PTT 1. Lig'in 21. haftasında oynanan Samsunspor-Kayserispor maçında orta hakem İlker Meral, mücadele öncesi annesi Lütfiye Meral'in vefat haberiyle sarsıldı. Acılı habere rağmen mücadeleye çıkan Meral, 90 dakika boyunca başarılı bir maç yönetti.


İlker Meral maçtan sonra TFF aracılığıyla bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


"Bugün sabah saatlerinde annem Lütfiye Meral'in yaklaşık bir aydır yoğun bakımda sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybettiğini ve vefat ettiğini öğrendim. Bu acılı günümde başsağlığı dileklerini paylaşan tüm sevenlerime ve futbol ailemize teşekkür ederim.

Bu acı haberi öğrendikten sonra Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu ve atamalardan sorumlu üye Metin Tokat ile görüştüm ve yerime bir hakem atanması tarafıma teklif edilmesine rağmen, müsabakayı yönetmenin daha doğru bir karar olduğuna inandığım için Samsunspor ile Kayserispor arasında oynanan müsabakaya çıktım.

Profesyonellik anlayışım kadar üzerimde büyük emekleri olan annemi onurlandırmak için yönettiğim bu müsabakanın kamuoyunda farklı yerlere çekilmemesi için bu açıklamayı yapma ihtiyacı duyduğumu yüce kamuoyuna arz ederim."
#İlker Meral
#PTT 1. Lig
#Samsunspor
#Kayserispor
9 years ago