|

Halil İbrahim'e hücum

Futbolda transfer piyasası giderek hareketlenirken Süper Lig kulüpleri Halil İbrahim için Altınordu'nun kapısını çalmaya başladı.

Yeni Şafak
13:29 - 2/01/2015 Cuma
Güncelleme: 11:32 - 2/01/2015 Cuma
DHA
Trabzonspor ve Bursaspor, 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için nabız yokladı. Sezon başında Gökhan Karadeniz'i 900 bin Euro'ya Trabzonspor'a veren kırmızı lacivertlilerin Halil İbrahim için 1 milyon Euro istediği öğrenildi. Genç futbolcunun biraz daha tecrübe kazanmasını isteyen yönetimin, sezon sonunda ayrılması şartıyla transfere onay verebileceği kaydedildi.

Pazar günü deplasmanda oynanacak Samsunspor maçına odaklandıklarını dile getiren Futbol Direktörü Murat Dizdar ise şunları söyledi:

"İlk yarının son müsabakası bizim için tam bir eşik niteliğinde. Seyircisi önünde kazanmak isteyen iyi bir rakiple karşılaşacağız. Biz de kendimize güveniyoruz. Alacağımız 3 puan ilk 6 hedefimize kilitlenmemizi sağlar. Play off barajıyla aramızda sadece 5 puan fark var. Devre arasına moralli girmek istiyoruz."

Öte yandan Altınordu'da tedavisi süren Halil İbrahim'in bu hafta forma giyemeyeceği açıklandı.

FORMAYA CAN GELDİ

İzmir'in sigorta sektöründeki önemli firması Can Grup, Altınordu'ya reklam sponsoru oldu. Kırmızı lacivertli ekibin, özel maçlar da dahil olmak üzere sezon sonuna kadar kolunda, "Can Grup LifeRisk" yazılı formalarla mücadele edeceği açıklandı. Can Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Can, Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkanın yaptıklarını bir hayırseverlik gibi algıladığını belirterek, "Biz karşılık beklemedik. Çocukların kramponlarının altına bile adımızı yazsalar onur duyarız. Çorbada tuzumuz olsun istedik" dedi. Kulüp Başkanı Özkan ise Cana üzerinde firmasının isminin yazılı olduğu Altınordu forması hediye etti.
#trabzonspor
#Bursaspor
#Altınordu
#Altınordu halil ibrahim
9 yıl önce