|

Halilhodzic''in aklı sakatlarda

Cardozo''yu ilk 11''de oynatacak Boşnak teknik adam, forvetteki diğer isim için Waris''in durumunun netleşmesini bekliyor. Halilhodzic''in beklentisi olan diğer futbolcular Mustafa Yumlu ve Bosingwa

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 27/09/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:03 - 27/09/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Halilhodzic''in aklı sakatlarda
Halilhodzic''in aklı sakatlarda

Kasımpaşa maçı öncesi teknik direktör Vahid Halilhodzic''i düşündüren konu sakat futbolcuların durumu ve kadro istikrarı… Sezon başından beri yaşanan sakatlıklar nedeniyle bir türlü kadro istikrarını sağlayamayan Boşnak teknik adam, Kasımpaşa ile oynanacak maç öncesi bazı oyuncuların durumunun net olmamasından dolayı sıkıntıya düştü. Savunma oyuncuları Mustafa Yumlu ve Aykut Demir'in sakatlıkları devam ederken, İstanbul Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan çıkan Constant ve hafif sakatlığı bulanan Waris ile birlikte Bosingwa'nın durumları ise maç günü netlik kazanacak. Takımını moral olarak da Kasımpaşa maçına hazırlamaya çalışan tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularıyla yaptığı toplantıda kesinlikle kayba tahammülleri olmadığını, kazanarak galibiyet serisini başlatmaları gerektiğini kaydetti.

Trabzonspor'un puan kaybına tahammülü yok

Süper Lig'e K.Erciyes, F.Bahçe ve İstanbul Başakşehir beraberlikleriyle başlayan Trabzonspor, evinde oynayacağı Kasımpaşa maçını kazanarak 3 puanla tanışma hedefinde. Bordo-mavililerde Aykut Demir, Özer, Mustafa Yumlu, Constant, Deniz Yılmaz, Bosingwa ve Waris sakat. Kasımpaşa''da ise sakat Eren dışında eksik yok.

10 yıl önce