|

Halilhodzic'in kafasını karıştıran iki kulüp var!

Teknik direktör Halilhodziç'in verdiği sürenin sona ermesine 24 saat kaldı. Boşnak teknik adam, Trabzonspor-Manchester City-Monaco üçgeninde mekik dokuyor, ancak verdiği söz biraz daha ağır basıyor

Ali Kemal Yazıcı
00:00 - 12/07/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:30 - 12/07/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Halilhodzic'in kafasını karıştıran iki kulüp var!
Halilhodzic'in kafasını karıştıran iki kulüp var!

Dünya Kupası başında yeni sezonda teknik direktörlük için Trabzonspor'a söz veren ancak Cezayir ile sergilediği performans sonrası dev kulüplerin radarına giren Vahid Halilhodziç'in aklını çelen takımların Fransız Monaco ve İngiliz Manchester City kulüpleri olduğu öğrenildi. Dünya Kupası sonrası tatile çıkan ve tatilde verdiği demeçlerde 'Trabzonspor'a söz verdim ama şu an durum değişti. Çok cazip teklifler var' ifadelerini kullanan Halilhodziç için Trabzonspor yönetimi rahat davransa da bu iki kulübün 4.5 milyon Euro'luk teklifleri işi yokuşa sürecek gibi. Boşnak teknik adam, kararını yıllık 1.5 milyon Euro teklif eden Trabzonspor'dan yana kullanırsa yarın Trabzon'da olması bekleniyor.

Slimani 'görüşme yok' dedi Bibras Natkho süre verdi

Yabancıları bir bir elden çıkararak kasasını dolduran Trabzonspor yönetimi, forvet ve orta saha transferlerini yoğun bir şekilde sürdürürken Bibras Natkho konusunda eli güçlendi. İsrailli oyuncuya şu ana kadar en ciddi teklifi bordo-mavili kulüpten geldiğini belirtilirken Sevilla'nın yaptığı teklifin aşağıda kaldığı, İspanyolların transferden vazgeçecek- leri bildirildi. 26 yaşındaki İsrailli oyuncunun menajeri yönetime, 'En iyi teklifi siz yaptınız' diyerek karar vermek için birkaç gün süre istedi. Öte yandan Trabzonspor'un forvet transferi adaylarından Ceza- yirli Slimani, Trabzonspor'a transferi konusunda Halilhodziç ile görüştüğü iddialarını yalanladı.

Trabzonspor'da kontroller başladı

Yeni sezon hazırlıklarına 15 Temmuz'da başlayacak Trabzonspor'da sağlık kontrolleri dün başladı. Özer Hurmacı ve Yusuf Erdoğan ile başlayan sağlık kontrolleri sezon açılışına kadar devam edecek. Bordo-mavililer, yeni sezon öncesi hazırlıklarına kendi tesislerinde başladıktan sonra 19 Temmuz-4 Ağustos'ta Avusturya kampına katılacak.


10 yıl önce