|

Hamit Altıntop'tan kötü haber

Galatasaray Futbol A Takımı Doktoru İnce, menisküs ameliyatı geçiren Hamit Altıntop'ta farklı bir sakatlığın daha yaşandığını, bu nedenle dönüş sürecinin uzayacağını söyledi.

Yeni Şafak
08:21 - 21/08/2015 Cuma
Güncelleme: 10:53 - 21/08/2015 Cuma
DHA

Galatasaray Futbol A Takımı Doktoru Yener İnce, menisküs ameliyatı geçiren ve beklenenden erken çalışmalara başlayan Hamit Altıntop'ta farklı bir sakatlığın yaşandığını söyledi.



Semih Kaya, Sinan Gümüş, Burak Yılmaz, Hamit Altıntop, Eray İşcan ve Aurelien Chedjou'nun sağlık durumu ile ilgili GSTV'ye açıklamalarda bulunan İnce, Hamit'in dönüşünün gecikeceğini belirterek, şunları kaydetti:



"Hamit'te yeni bir sıkıntıyla karşılaştık. Kıkırdakta bir parçanın diz içine düştüğünü gördük. Sonradan olan bir şey maalesef. Ameliyat esnasında yoktu. Buradaki çalışmalar sırasında yaşanan bir şanssızlık. Aynı diz fakat karşı taraftan bir küçük kıkırdak parçası eklem içine düşmüş. En büyük şansımız bunu erken fark etmek oldu. Müdahalesi yapıldı, çaresi olan bir işti ve çözüldü. Hamit güçlü ve çalışkan bir oyuncu. Bu süreci de hep beraber atlatacağız ama sadece dönüş süreci biraz uzayacak."




#hamit altıntop
#sakatlık
#galatasaray
9 yıl önce