|

Hamit'ten yöneticilere ilginç cevap

Galatasaray'da ayak bileği kırılan Hamit Altıntop ile Sarı-Kırmızılı yöneticiler arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Yeni Şafak
09:58 - 13/03/2016 Pazar
Güncelleme: 08:06 - 13/03/2016 Pazar
Diğer

Bir türlü sakatlıklardan kurtulamayan ve sahalara en erken 2.5 ay içinde dönecek olan Hamit için sürpriz bir ihtimal var. 33 yaşındaki futbolcu iyileşir ve “maç başı oyna, kazan” formülünü onaylarsa sözleşmesi 1 yıl uzatılacak.



Hürriyet'in aktardığına göre, sakatlıklar Hamit'in yakasını bırakmadı, herkes dönüş müjdesini beklerken onun ayağı kırıldı. Bu sezon geçirdiği 3 talihsiz sakatlık nedeniyle hiç forma giyemeyen Hamit Altıntop, alçılı ayağıyla Florya'ya gelip yöneticilerle birlikte Gençlerbirliği idmanını izledi. Tecrübeli futbolcu ile yönetim arasında ise ilginç diyaloglar da yaşandı...



Galatasaraylı idareciler, Hamit'e, “Git, bir kurşun döktür” dedi. Hamit Altıntop ise dertliydi, yanıtı şöyle oldu: “Gerekirse beton döktüreceğim. Döktürmediğim kurşun kalmadı.”



Karar mayısta verilecek

Sezon sonu kontratı bitecek olan 33 yaşındaki oyuncu için yönetim beklemede... Ayrılığına kesin gözle bakılsa da, sürpriz bir ihtimal de var. En erken 2.5 ay sonra iyileşmesi beklenen Hamit, tamamen düzelir ve yıllık ücretini çok makul bir düzeye çekerse, 1 yıl daha anlaşma imzalanacak. Tecrübeli isme, mayısta “maç başı oyna, kazan” formülü teklif edilebilir.









#galatasaray
#hamit altıntop
8 yıl önce