|

Hamzaoğlu'ndan Cueva'nın eşine cevap: Kendini takıma ait hissetmeyen oyuncularla sorunum var

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kendisine eleştiren Cueva'nın eşinin sözlerine, "Benim Güney Amerikalı oyuncularla sorunum yok ama kendini takıma ait hissetmeyen oyuncularla sorunum her zaman olmuştur" karşılığını verdi.

14:19 - 20/11/2020 Cuma
Güncelleme: 14:40 - 20/11/2020 Cuma
Diğer
Hamzaoğlu yönetimindeki sarı-siyahlı ekip, 8 maçta 11 puan topladı.
Hamzaoğlu yönetimindeki sarı-siyahlı ekip, 8 maçta 11 puan topladı.

Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Denizlispor karşısında 2-0 öndeyken 37. dakikada oyundan çıkarılan Cueva'nın eşi Pamelita'nın yapmış olduğu, "Hamza Hamzaoğlu, Güney Amerikalılar ile bir problemin mi var?" paylaşımına cevap verdi. Radyospor'a konuşan deneyimli teknik adam şu ifadeleri kullandı;


"Oyuncuların ırkıyla, diniyle, diliyle hiçbir zaman ilgilenmedim"

  • "Christian Cueva şu an milli takımda. Malatya'ya dönünce kendisi ile görüşeceğim. Kendisi ile hiç temasa geçmedim. Eşinin sosyal medya paylaşımını da ciddiye almadım. Güney Amerika ile sorunum yok. Kendisi beni Pablo Batalla veya Fernando Muslera'ya sorabilir. Ben bu isimlerle hala görüşüyorum. Benim Güney Amerikalı oyuncularla sorunum yok ama kendini takıma ait hissetmeyen oyuncularla sorunum her zaman olmuştur. Ben oyuncuların ırkıyla, diniyle, diliyle hiçbir zaman ilgilenmedim. Benim için en önemli kriter insan olmasıdır. Bizim için en önemli durum takımımın menfaatleridir. Alacağım her türlü kararı herkesi düşünerek alırım. Kolay kolay karar veren birisi değilim."



#Yeni Malatyaspor
#Hamza Hamzaoğlu
#Christian Cueva
3 yıl önce