|

Hamza Hamzaoğlu rahatsız!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sivasspor galibiyetine ilişkin yaptığı açıklamada, "Hem defansif hem de hücum olarak rahattık. Bu rahatlık beni rahatsız etti. Hiçbir şeyin garantisi yok. İkinci maçta da aynı ciddiyetle oynamamız gerekiyor" dedi.

Yeni Şafak
10:48 - 1/05/2015 Cuma
Güncelleme: 08:18 - 1/05/2015 Cuma
IHA

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında sahasında Medicana Sivasspor ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, sahadan 4-1 galip ayrıldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Önemli bir maçtı. Avantajlı bir şekilde bitirmeyi başardık. Hiçbir şeyin garantisi yok. İkinci maçta da aynı ciddiyetle oynamamız gerekecek. Sivasspor iyi bir takım. Bugünde iyi oynadılar ama sonradan biz toparladık. Net bir skorla ayrıldık. Önümüzdeki lig maçı var. En iyi şekilde bu maça hazırlanacağız" dedi.



“AKHİSAR MAÇINDA DEFANSTA SEMİH VE HAKAN İLE OYNAYACAĞIZ"

'Semih'in performansını nasıl buldunuz?' sorusuna da Hamzaoğlu, “Aramıza döndü ve inşallah Allah bir daha sakatlık yaşatmasın. Chedjou, Akhisar Belediyespor maçında cezalı. Semih ve Hakan ile oynayacağız" diye konuştu.



“BU RAHATLIK BENİ RAHATSIZ ETTİ"

Takımın rahat bir oyun oynadığını ve bu durumun kendisini rahatsız ettiğini dile getiren başarılı teknik adam, “Kaçan çok pozisyon vardı. Hem defansif hem de hücum olarak rahattık. Bu rahatlık beni rahatsız etti. Rakibimizi çok kolay geçirdik. Daha disiplinli oynamamız gerekiyor. Futbolun affı yok. Bu şekilde davranışları kabul edemeyiz. Daha ciddi oynamamız gerekiyor" diye konuştu.



“BRUMA FAYDALI BİR OYUNCU"

Bruma'nın performansını nasıl buldunuz şeklindeki soruyu yanıtlayan Hamzaoğlu, “Oyuncuların alıştığı oyun anlayışı var. Zaman içinde beklediğimiz Bruma'yı sahada göreceğimize inanıyorum. Sahada yapmış olduğu işlerle takımın yükünü taşıyor. Atakların olgunlaşmasında önemli işler yapıyor. Takıma faydalı bir oyuncu. Defans arkası koşularını, gollerini, asistlerini biz de bekliyoruz" şeklinde konuştu.



“HAKEMLERDEN ŞİKAYET ETMEK BİZİ BİR YERE GÖTÜRMÜYOR"

Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın hakemlere yönelik tepkisinin hatırlatılması üzerine deneyimli teknik adam, “O Sergen'in görüşü. O taraftan baktığımızda bazı şeyler böyle görülebiliyor. Son pozisyonda penaltı var mı yok mu onda tereddüdüm var. Hakemlerde insan ve onlarda hata yapıyor. Bende Anadolu takımlarında çalıştım. Hakemlerden şikayet etmek bizi bir yere götürmüyor" dedi.



“SABRİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜÇ"

Sabri Sarıoğlu'nun performansına ilişkin sorulan bir soruya ise Hamzaoğlu, “Sabri yıllarca hücumcu bek olarak oynadı. Zaman zaman bazı pozisyonlarda geride kalması ve etkili çıkması gerekiyor. Sabri'yle toplantılarımız oluyor. Sabri bizim için önemli bir güç. Kenardan çıktığımız ataklarda gol pası gibi ortaları bizim için önemli. Eksiklerini zaman için eritmeye çalışıyoruz. Golü güzeldi, sol ayakla atması daha da güzel oldu. Oynadığı oyun için tebrik ediyorum" dedi.


Sarı-kırmızılı ekip, Medicana Sivasspor ile rövanş karşılaşmasını 19 Mayıs Salı günü Sivas'ta oynayacak. Mücadele saat 20.30'da başlayacak.

#galatasaray
#sivasspor
#hamza hamzaoğlu
9 yıl önce