|

HAMZA HOCANIN GOLCÜSÜ SERGİO ARAUJO

İspanyol Sport Gazetesi, Las Palmas'ta forma giyen Arjantinli golcünün G.Saray'ın radarında olduğunu yazdı; genç oyuncuya resmi teklifin yapılacağını iddia etti

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/07/2015 Friday
Güncelleme: 00:54 - 17/07/2015 Friday
Yeni Şafak

Galatasaray, yeni bir golcü kazandırmak için uğraş verirken İspanyol Gazetesi Sport, sarı-kırmızılı takımın peşindeki golcünün Sergio Araujo olduğunu yazdı. Mario Gomez ve İbrahimovic gibi devler için nabız yoklayan; özellikle Gomez konusunda yüksek bonservis bedeli taleplerini makul seviyeye indirmeyi hedefleyen G.Saray'da alternatifler de mevcut. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yaptığı açıklamada “25 yaşından genç, yedek kalabilecek bir forvet istiyorum” demişti. İspanyol basını, G.Saray'ın 23 yaşındaki Araujo ile yakından ilgilendiğini, resmi teklif yapacağını öne sürdü. Arjantinli yıldız, geçen sezon Las Palmas formasıyla çıktığı 43 maçta 25 gol attı.


FARFAN'A 3 MİLYON EURO

G.Saray, kanatlara takviye için Farfan'ı gündemine aldı. Schalke'de kadro dışı kalan 30 yaşındaki sağ kanat oyuncusuna için yıllık 3 milyon Euro teklif edildiği öğrenildi.



Robben Çin'e götürülmedi

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Arjen Robben, Bayern Münih'in Çin'de yapılacak kamp kadrosunda yer almadı; bu gelişme sonrası sarı-kırmızılı taraftarları transfer heyecanı sardı. Robben'in kampa götürülmemesi, akıllara yeni sezonda takımda düşünülmediği ihtimalini getirse de Hollandalı yıldızın kaslarında sorun olduğu, bu nedenle Çin'e götürülmediği öğrenildi. Teknik direktör Pep Guardiola, sakatlıkları devam eden Ribery, Badstuber ve Dante'yi de kamp kadrosuna dahil etmedi.



Ronaldo ile aynı ligdeyim

G.Saray'dan 7.5 milyon Euro satın alma opsiyonu, 1.9 milyon Euro kiralama bedeliyle Real Sociedad'a imza atan Bruma, halinden memnun. Portekizli oyuncu, yaptığı açıklamada “Sociedad'ın gelişimim için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Cristiano Ronaldo gibi yıldızlarla aynı ligde oynayacağım. İyi takımız ve iyi bir hocamız var” ifadelerini kullandı.





#Galatasaray
#Sergio Araujo
#Mario Gomez
9 years ago