|

Hamza hocanın gözü Burak'ta

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Kardemir Karabük kadrosu üzerinde dururken, 11'i Burak Yılmaz'ın durumuna göre şekillendirecek. Genç teknik adam, önceki acı tecrübelerinden dolayı oyuncusunun tamamen iyileşmesini bekleyecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 23:57 - 31/03/2015 Salı
Yeni Şafak

Galatasaray'da hafta sonu oynanacak Kardemir Karabükspor maçı öncesinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Sabri Sarıoğlu'nun sakatlıkları düşündürüyor.



Futbolcularını ilk kez gündüz maçı oynayacak olmaları nedeniyle uyaran genç teknik adam, konsantrasyon kaybını önlemek için de uğraş veriyor. Rakiplerinin düşme hattından kurtulmak istediğine dikkat çeken Hamzaoğlu, takımı bu konuda uyarırken, bir yandan da kafasında sahaya süreceği 11'i belirlemeye çalışıyor. Galatasaray Teknik Direktörü, milli takımlarda forma giyen oyunculardan Burak Yılmaz'ın sakat dönmesinin sıkıntısını yaşıyor. Hafta içinde as kadroyla çalışma imkanı bulacak teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kadroyla ilgili son kararını antrenman performanslarına göre verecek. Burak Yılmaz'ın Karabükspor maçında oynamak istediği, tedavisinin de tüm hızıyla sürdüğü belirtildi. Aynı zamanda sakatlıkları bulunan Sabri Sarıoğlu ve Semih Kaya da özel program dahilinde çalışmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılıların çalıştırıcısı, 3 oyuncuyla ilgili kararını oyuncuların fiziksel durumuna göre verecek.



Burak Yılmaz'ın ligde Kardemir Karabükspor'a karşı forma giyme ihtimali daha yüksek olurken, Hamza Hamzaoğlu, daha önceki acı tecrübelerden dolayı oyuncusunu tam iyileşmeden sahaya sürmek istemiyor. Semih Kaya da çabuk iyileşme süreci yaşayan bir diğer oyuncu. Sabri için de idman performansı belirleyici olacak.



Arena'da gündüz bereketi

Bu sezon ilk kez gündüz maçı oynayacak G.Saray'da üç günde 7 bin bilet satıldı. Kombine+satışın 50 bini bulması bekleniyor.



Galatasaray, Pazar günü Türk Telekom Arena'da çıkacağı gündüz maçında bu sezon ilk kez 50 bin kişiye oynamayı planlıyor. Ligin bitimine 9 hafta kala en kritik viraja giren sarı-kırmızılılarda bu sezon ilk kez bir gündüz maçı oynanacak. Yaz uygulamasından dolayı saatlerin ileriye alınması, satışa çıkan biletlere olan ilgiyi de beraberinde getirdi. Geçtiğimiz hafta sonu satışa çıkan biletler üç gün içinde satılan rakam 7 bin civarı oldu. 30 bin kombine biletin de göz önüne alındığı zaman hafta sonuna kadar satışta olacak biletlerin tamamen tükenmesi ve bu sezon ilk kez Türk Telekom Arena'nın dolmasına kesin gözle bakılıyor.

Cimbom'a Dzemaili piyangosu


Galatasaray'da çifte babalık sevinci


Galatasaray'ın iki yıldız futbolcusu Burak Yılmaz ve Blerim Dzemaili aynı gün baba oldular. Dzemaili eşi Erjona, Aslan anlamına gelen (Luan) adında erkek, Burak'ın eşi İstem, ise Nazlı adını verdikleri kız çocuğu dünyaya getirdi.

Sakatlanan Bruma İstanbul'a bekleniyor

G.Saray'ın genç ismi Bruma'dan kötü haber geldi. Ülkesinin U21 Milli Takımı'nda bulunan Portekizli futbolcu, Çek Cumhuriyeti ile deplasmanda oynanan hazırlık maçında talihsiz şekilde sakatlandı. Girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalan 20 yaşındaki futbolcu oyuna devam edemedi. İstanbul'a dönmesi beklenen Bruma'nın son durumu sağlık kontrolü sonrası netlik kazanacak.



İtalyan basını, Fiorentina'nın İsviçreli yıldız için 6 milyon Euro'luk bir teklif yapacağını iddia etti

.Galatasaray'ın Makedon golcüsü Goran Pandev'in Genoa ile anlaştığı iddialarının ardından, sarı-kırmızılı takımın bir diğer futbolcusuna daha Çizme yolu göründü. Pandev gibi sezon başında İtalyan kulübü Napoli'den gelen Blerim Dzemaili'ye ülkenin köklü ekiplerinden Fiorentina talip oldu. İtalyan La Nazione gazetesinin haberine göre Mor Menekşeler, gelecek sezon için yapacağı orta saha transferinde, sarı-kırmızılıların İsviçreli futbolcusunu gündemine aldı. Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmesi bulunan ve fazla forma şansı bulamayan oyuncu için 6 milyon Euro'luk bir bedelin gözden çıkarılabileceği belirtildi. Dzemaili'nin İtalyan ekibinin gündemine Ocak ayı transfer döneminde de geldiği ancak o dönem Fiorentina yöneticilerinin oyuncu için çok ısrarcı olmadıklarına vurgu yapıldı.


#galatasaray Kardemir Karabük
#Goran Pandev
#burak yılmaz
#bruma
9 yıl önce