|

Hamza resmen başlıyor

44 yaşındaki teknik adam, bugün G.Saray ile 6 aylık sözleşme imzalayacak

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 21:09 - 30/11/2014 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu bugün saat 14.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılacak imza töreninin ardından resmen görevine başlayacak. İtalyan teknik adam Cesare Prandelli’nin görevine son verilmesinin ardından Hamzaoğlu ile anlaşan sarı-kırmızılı yönetim, genç teknik adamla Mayıs ayına kadar geçerli olacak sözleşmeye imza atacak. 6 ay için 500 bin Dolar alacak Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor'da beraber çalıştığı teknik ekibiyle birlikte Galatasaray’ın başarısı için ter dökecek. 

Fuat Buruk, Yıldırım Uran, Serkan Selman ve kaleci antrenörü Metin Mert, Hamzaoğlu'nun yardımcıları olacak. Şu anda kaleci antrenörü olarak görev yapan Claudio Taffarel’in durumu ise Hamzaoğlu ile yapacağı toplantının ardından belli olacak.  

Gaziantepspor maçından önce Hamza Hamzaoğlu ile anlaşan Galatasaray yönetiminin Gaziantep’te sözleşme imzalaması bekleniyordu ancak son anda planlar değişmişti. Hamzaoğlu’na imza töreni düzenleme kararı alan yönetim, basının da davetli olduğu tören ile genç teknik adam dönemini başlatacak.

4. YILDIZ HAMZA HOCAYLA MI GELECEK?

Roberto Mancini ile yolları ayırdıktan sonra sezona teknik direktör Cesare Prandelli ile başlayan, aşı tutmayınca koltuğu Hamza Hamzaoğlu'na teslim eden sarı-kırmızılı takımda bu sezonun önemi büyük. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile 20. şampiyonluk, 4. yıldız yarışında olan G.Saray'da Hamza Hamzaoğlu bunu başarırsa tarihe geçecek.

Yasaman Albayrak'ı eleştirdi

Galatasaray'da başkan Duygun Yarsuvat yönetiminde Cesare Prandelli konusunda fikir ayrılıkları hakim. İkinci Başkan Hamdi Yasaman'ın Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar bunu gözler önüne serdi. Yasaman, Abdurrahim Albayrak'ın sözlerini eleştirerek "Prandelli medya ve taraftar baskısı yüzünden gönderildi. Albayrak, konuşuyor ama Prandelli'yi istememe ya da arkasında durma gibi bir yetkisi yok. Ayrıca tesisleri basına kapatma yetkisi de yok" ifadelerini kullandı. 

#Galatasaray
#teknik direktör
#Hamza Hamzaoğlu
9 yıl önce