|

Hamzaoğlu stoper istiyor ama...

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu savunmaya takviye istiyor ancak, sarı-kırmızılı yönetimin el attığı her isim için kulüpleri kapıyı yüksekten açıyor.

Yeni Şafak
10:05 - 18/08/2015 Salı
Güncelleme: 07:18 - 18/08/2015 Salı
Diğer

Ligin ilk maçında Medicana Sivasspor'dan 2 gol yiyen Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu stoper isteğini yönetime bir kez daha iletti. Ancak UEFA ile finansal fair-play yazışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar kime kanca atsa fiyatı el yakıyor.



Fotomaç'ın haberine göre, Hamzaoğlu'nun listesindeki Eder Balanta, Doria, John Anthony Brooks, Antonio Rudiger, Terence Kongolo, Jannik Vestergaard gibi isimlerin kulüpleriyle bir bir temas kuruldu. Ancak listedeki stoperler için kulüplerinin istediği rakamlar şöyle: Balanta (River Plate 5 milyon euro), Vestergaard (Werder Bremen 9 milyon euro), Rudiger (Stuttgart 20 milyon euro), Kongolo (Feyenoord 12 milyon euro), Brooks (Herta Berlin 8 milyon euro).



Aslan'nın 'en sakat' bölgesi

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun savunmanın göbeğine transfer istemesinin sebebi bu bölgedeki futbolcuların sık sık sakatlanması. Aurelien Chedjou, Semih Kaya ve Hakan Balta geçtiğimiz sezon içinde defalarca sakatlık nedeniyle takımı yalnız bırakmıştı. Transfer sezonunun kapanmasına 12 gün kala Hamzaoğlu stoper işinin mutlaka çözülmesini istiyor.

#hamza hamzaoğlu
#transfer
#galatsaray
#stoper
9 yıl önce