|

Handanovic'ten müthiş kurtarış

Serie A'nın 7. haftasında oynanan Inter-Roma mücadelesine, Inter kalecisi Samir Handanovic yaptığı kurtarışla damga vurdu.

Yeni Şafak
10:22 - 3/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 07:37 - 3/10/2016 Pazartesi
AA
Inter kalecisi Samir Handanovic bu sezon 7 maçta 8 gol yedi.
Inter kalecisi Samir Handanovic bu sezon 7 maçta 8 gol yedi.

Serie A'da 7. haftanın önemli maçında Roma sahasında, Inter'i 2-1 yendi.



Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve hakem Luca Banti'nin yönettiği maçta son dönemde istikrarsız gidişat çizen iki takım karşılaştı.



Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi takım olurken, Roma henüz 5. dakikada Boşnak golcü Edin Dzeko ile 1-0 öne geçti. İlk yarı başkent takımının üstünlüğüyle geçilirken, konuk Inter, skora eşitliği getiren golü Ever Banega ile 72.dakikada buldu. Roma'dan bu gole yanıt gecikmedi ve 4 dakikada sonra Roma'nın Yunan defans oyuncusu Kostas Manolas takımına galibiyeti getiren golü attı.



Inter'i 2-1 yenerek moral toplayan Roma, 13 puanla lider Juventus'un 5 puan gerisinde 3. sıraya yerleşti. Inter ise bu yenilgiyle zirveden uzaklaştı ve 11 puanla 9. sıraya geriledi.



Fantastik kurtarış maça damga vurdu

Bu arada maçın 87. dakikasında Inter kalecisi Handanovic, muhteşem bir kurtarışa imza attı. Tecrübeli kaleci, Romalı oyuncudan gelen kafa vuruşunda uzanarak parmaklarının ucuyla gol olmasını engelledi.








#Handanovic
#Inter
#Roma
#Serie A
8 yıl önce