|

Harlem, Türkiye'ye geliyor

Dünyaca ünlü basketbol şov takımı Harlem Globetrotters, gösteri maçları yapmak üzere Türkiye'ye geliyor. 25 oyuncudan oluşan Harlem takımı, 3 gün boyunca İstanbul, Ankara ve İzmir'de Türk basketbolseverlerle buluşacak.

Aa
00:00 - 18/10/2006 Çarşamba
Güncelleme: 15:24 - 18/10/2006 Çarşamba
Yeni Şafak
Harlem, Türkiye'ye geliyor
Harlem, Türkiye'ye geliyor

1927'de kurulan ve o tarihten bu yana 100 farklı ülkede 20 binden fazla maç yapan, her gittikleri ülkede büyük ilgiyle karşılanan ve izleyenlere doyumsuz bir basketbol keyfi yaşatan Harlem Globetrotters'ın maç programları da belirlendi.

İlk olarak 3 Kasım Cuma günü saat 20.00'de İzmir halkapınar Spor Salonu'nda İzmirli basketbolseverlerle buluşacak Harlem Globetrotters, 4 Kasım Cumartesi günü saat 18.00'de Atatürk Spor Salonu'nda Ankaralılara basketbol ziyafeti yaşatacak. Harlem son olarak da 5 Kasım Pazar günü İstanbul'da saat 16.00'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gösteri maçına çıkacak.

Başkanlığını Mannie Jackson'un yaptığı Harlem Globetrotters takımını, Henry Clark, Tellis Frank, Charles Harrison ve Clyde Sinclair'den oluşan 4 kişilik bir antrenör grubu çalıştırıyor.

Dünyanın dört bir yanından milyonlarca taraftarı olan Harlem takımının kadrosunda ise şu oyuncular bulunuyor:

Anthony Blakes, Jermaine Brown, Kris Bruton, Chris Campbell, Shane Christensen, Donald Cole, Kevin Daley, Eugene Edgerson, Herbert Evans, Sterling Forbes, Paul Gaffney, Anthony Greenup, Barry Hardy, Andrew Harlie, Matt Jackson, Herbert Lang, Michael Lee, Nate Lofton, Gordon Malone, Bryant Nash, Les Norman, Anthony Rice, Willie Shaw, Keiron Shine, Marquis Singfield, Corey Smith, Mike St. Julien, Robert Turner, Jimmy Twyman, Derek Wabbington, Wilborn Elgrace, Michael Wilson, Lawrence Wright.



18 yıl önce