|

Hasan Kabze isyan etti!

Torku Konyasporlu futbolcu Hasan Kabze, Galatasaray'a 1-0 yenildikleri maçta kendisine yönelik eleştirilere cevap verdi.

Yeni Şafak
23:46 - 8/05/2015 Cuma
Güncelleme: 20:47 - 8/05/2015 Cuma
Yeni Şafak

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Hasan Kabze, Galatasaray karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını anlatarak, şunları kaydetti: "84. dakikada gol yemek çok üzücü bizim için. Galatasaray şampiyonluğa oynuyor. Bu bizi hiç ilgilendirmiyor. Beni de ilgilendirmiyor. Maçtan sonra sosyal medyada birkaç şey yazılmış. Burak Yılmaz'ın bir pozisyonu var. O pozisyonda ellerimi havaya kaldırıp 'eyvah' dedim sonra da 'Allah'a şükür atamadı' diye söylendim. Atamadığı için sevindim ama kaçırdığı için üzüldüğümü sanan insanlar var."



Hasan Kabze, Galatasaray'ın durumunun kendisini ilgilendirmediğini dile getirerek, "Ben 32 yaşındayım. Bu yaşıma kadar haram lokma yemedim. Bundan sonra da yemeği düşünmüyorum. Ben çıkıp aslanlar gibi mücadele ettim. Bunu herkes böyle bilsin. İçimde hiçbir zaman oynadığım takıma ihanet etmek gibi bir durum yok. Beni bilen bilir. O pozisyonda kaçırdığı için şükrettim. Galatasaray'ın hangi durumda olduğu beni ilgilendirmiyor" ifadelerini kullandı.


#Hasan Kabze
#Torku Konyaspor
#Galatasaray
9 yıl önce