|

Hatem Ben Arfa'nın yeni takımı belli oluyor

Adı Türk takımlarıyla anılan futbolculardan Hatem Ben Arfa'nın Premier Lig'e transfer olacağı iddia edildi. Sezon sonunda bonservisini eline alacak olan futbolcunun görüştüğü kulübü Ada basını açıkladı.

Yeni Şafak
11:47 - 4/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 12:17 - 4/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Hatem Ben Arfa, 2 sezon geçirdiği PSG'de beklentileri karşılayamadı.
Hatem Ben Arfa, 2 sezon geçirdiği PSG'de beklentileri karşılayamadı.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin transferi için yoğun çaba sarf ettiği Hatem Ben Arfa, önceki günlerde Instagram hesabından yayınladığı mesajında PSG'den ayrılacağını duyurmuştu.

Sezon sonunda bonservisini eline alacak olan oyuncunun serbest statüde olması sebebiyle bir çok taliplisi olduğu ve şu ana kadar 14 kulüpten transfer teklifi aldığı belirtildi.

Hatem Ben Arfa'nın transferine en çok yaklaşan kulübün ise Premier Lig'den Leicester City olduğu belirtiliyor. Ada basınına göre Fransız futbolcu gelecek sezon Premier Lig'de oynamak için Leicester'dan gelen teklifi kabul etmenin eşiğinde.

Menajeri Türkiye'ye kapıları kapatmıştı
  • PSG ile yollarını ayıran Tunus asıllı Fransız futbolcu Hatem Ben Arfa ile ilgili menajeri Michel Ouazine, oyuncunun geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulunmuştu. Adı bütün transfer dönemlerinde Süper Lig ekipleriyle anılan Ben Arfa'nın Türkiye'ye gitmeyeceğini söyleyen Ouazine, 31 yaşındaki oyuncunun Çin ve Yunanistan'a da sıcak bakmadığını ve Nice'e de dönmeyi düşünmediğini ifade etmişti.
#Hatem Ben Arfa
#Leicester City
#Premier Lig
6 yıl önce