|

Hayatımın teklifi

Beşiktaş'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Hırvat stoper Domagoj Vida, kulübü Dinamo Kiev'le görüşerek “Kariyerimde imzalayabileceğim en iyi kontrat teklifini Beşiktaş yaptı. Bonservisim konusunda kolaylık sağlanmasını istiyorum” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/08/2017 пятница
Güncelleme: 03:13 - 18/08/2017 пятница
Yeni Şafak
Hırvat stoper Domagoj Vida
Hırvat stoper Domagoj Vida

Beşiktaş'ın transferi için görüşmelerde bulunduğu Domagoj Vida konusunda Dinamo Kiev'den yeni bir açıklama geldi. Ukrayna ekibinin teknik direktörü Alyaksandr Khatskevich, Maritimo ile oynayacakları mücadele öncesinde Vida'nın durumuna da değindi. Khatskevich, Vida'nın ayrılık ihtimaline rağmen oynamak istediğini belirtirken; "Vida transfer görüşmelerini sürdürüyor, yeni kontratı için pazarlık yapıyor. Ancak o gerçek bir profesyonel. Bana geldi ve maç için hazır olduğunu söyledi. İlk olarak da psikolojik olarak hazır olduğunu belirtti. Bazı problemleri vardı, ancak şu anda hazır. Diğer 18 oyuncumuz gibi o da kadroda" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'A GELMEK İSTİYOR

Devre arasında Kiev ile sözleşmesi bitecek olan 28 yaşındaki savunmacı için Beşiktaş, 1 milyon Euro bonservis bedeli önerirken, Ukrayna temsilcisi ise 4 milyon Euro istedi. Beşiktaş'a transfer olmak istediğini Ukrayna ekibine bildiren Vida'nın ise "Kariyerimde imzalayabileceğim en iyi kontrat bu dönemde olur. Şu ana kadar en iyi teklifi Beşiktaş yaptı. Bonservisim konusunda, bana kolaylık sağlanmasını istiyorum" dediği aktarıldı. 1989 doğumlu olan Vida, 48 kez Hırvatistan Milli Takımı'nda forma giydi. Futbola Osijek altyapısında başlayan Vida, Bayer Leverkusen, Dinamo Zagreb ve Dinamo Kiev formaları giydi.

  • İkinci hafta kabusu
  • Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde, 2. haftalarda galibiyet alamadı. Sİyah-beyazlılar, Güneş'in göreve başladığı 2015-16'nın 2. haftasında Trabzonpor'a evinde 2-1 mağlup oldu. Beşiktaş, geçen sezon aynı haftada ise deplasmanda Konyaspor ile 2-2'lik eşitliği bozamadı. Siyah-beyazlılar, Güneş yönetimindeki sezonların 2. haftasında gördüğü kırmızı kartlarla maçları 10 kişi tamamlamak zorunda da kaldı.
Volkan Şen'e Güneş onayı

Transfer dönemini Vida’yı alarak tamamlamak isteyen Beşiktaş’ta, Volkan Şen ismi de gündeme gelmeye başladı. F.Bahçe ile sözleşmesini karşılıklı fesheden Volkan, henüz yeni bir anlaşma imzalamadı. Şenol Güneş, eski öğrencisi Volkan Şen için yönetime olumlu rapor verirken, siyah-

beyazlılar, 30 yaşındaki oyuncu için temaslara başladı. Volkan’ın menajeriyle yapılan ilk görüşme olumlu geçerken, milli futbolcu için resmi adımlar atılabilir.

#Beşiktaş
#Vida
#Volkan Şen
7 лет назад