|

Haydi final aşkına

Ümitler, İnönü'de 1-0 yendikleri Belarus'la bugün rövanş maçına çıkıyor. 19.00'da oynanacak maçı TRT1 naklen yayınlayacak.

00:00 - 14/10/2008 Salı
Güncelleme: 02:48 - 14/10/2008 Salı
Yeni Şafak
Haydi final aşkına
Haydi final aşkına

Ümit Milli Takımımız, 2009 Avrupa Şampiyonası Elemeleri Play-Off ilk maçında 1-0 mağlup ettiği Belarus ile rövanş maçında bu akşam karşı karşıya gelecek. Belarus'un Barisov şehrindeki Gorodskoy Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonu'ndan Stefan Johannesson yönetecek. Johannesson'un yardımcılıklarını Erik Bergsten ve Joakim Flink yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Martin Ingvarsson. İnönü Stadı'ndaki karşılaşmada rakibini 1-0'lık skorla mağlup eden Ümitler'e final vizesi için 2-1, 3-2 gibi gollü tek farklı yenilgiler bile yetecek. A Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, destek olmaları için A Milli Takım kadrosunda bulunan Aydın, Caner, Ceyhun ve Serdar Kurtuluş'u Ümit Milli Takım'a göndermişti.


Kazanarak turlayacağız

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Hami Mandıralı ilk maçta farkı kaçırdıkları rakiplerini rövanşta da yeneceklerine inandığını söyledi. 1-0'lık skor avantajının fazla büyütülmemesi gerektiğini belirten Mandıralı, “Rakibimizi orada da yenecek güçteyiz. Kazanaram mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.


16 yıl önce