|

'Hazard'ın tek bacağı 100 milyon sterlin eder'

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Belçikalı futbolcusu Eden Hazard için kendilerine gelen bir transfer teklifi olmadığını söyledi. Mourinho; Real Madrid, Hazard'ı istiyorsa sadece tek bacağı için 100 milyon sterlini gözden çıkarmalı" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
12:45 - 26/04/2015 Pazar
Güncelleme: 09:49 - 26/04/2015 Pazar
AA

İngiltere basınına açıklamada bulunan Mourinho, İspanyol ekibi Real Madrid'in ilgilendiği iddia edilen Hazard'ı takımdan göndermek gibi bir niyetinin olmadığını belirterek, "Real Madrid, Hazard'ı istiyorsa sadece tek bacağı için 100 milyon sterlini gözden çıkarmalı" ifadesini kullandı.



Hazard'ın transferi için kimsenin kendisiyle bir temas kurmadığını aktaran 52 yaşındaki Mourinho, "Real Madrid'in Hazard'ı transfer etmeyi deneyeceğine inanmıyorum çünkü benimle bu konuda bir bağlantı kurmadılar. Kulüp başkanları ile arkamdan iş çeviremeyecekleri kadar iyi bir ilişkim var. Onlara tamamen güveniyorum. Eğer transfer istekleri olursa ilk önce beni arayıp bunu ileteceklerdir" değerlendirmesinde bulundu.



Belçikalı futbolcusu Hazard hakkında övgü dolu ifadeler de kullanan Mourinho, "Davranışlarıyla, insanlara saygısıyla harika bir çocuk. Kendini yere atmadan, hile yapmadan sadece futbolunu oynuyor. Rakiplerinin de onun harika bir insan olduğunu düşündüğüne eminim" diye konuştu.



Futbol hayatına Fransa'nın Lille takımında başlayan Hazard, 2012'de 32 milyon sterlin karşılığında Chelsea'ye transfer olmuştu. Forvet arkası ve kanatlarda görev yapabilen 24 yaşındaki Hazard, Belçika Milli Takımı'nda da 58 kez forma giydi.



#chelsea
#mourinho
#hazard
#real madrid
9 yıl önce