|

Henüz hiçbir şey bitmedi

Son haftalarda Trabzonspor'un bir düşüş yaşadığını belirten Cale, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini ancak kalan maçların tamamını kazanmaları gerektiğini ifade etti.

00:00 - 15/04/2009 Çarşamba
Güncelleme: 03:30 - 15/04/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Henüz hiçbir şey bitmedi
Henüz hiçbir şey bitmedi

Trabzonspor'un Hırvat oyuncusu Hrvoje Cale, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini, ancak kalan 7 maçı da kazanmaları gerektiğini söyledi. Son haftalarda bordo-mavili takımda bir düşüş yaşandığını dile getiren Hırvat oyuncu, “Bunun nedenlerinden birincisi şanssızlık. Çok talihsiz maçlar oynadık. İkincisi ise işlevsellikten ve verimden uzak maçlar çıkartmamız. Yakaladığımız pozisyonların tamamını değil, yüzde ellisini gole çevirebilsek o bahsettiğimiz maçların hepsini 2-0 kazanabilirdik” diye konuştu. Gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Cale, “Takım içindeki her oyuncuya az ya da çok gol fırsatı geldiğini düşünüyorum. Fakat çok ciddi bir konsantrasyon problemi yaşadık. Sivasspor, bize oranla 6 puanlık bir avantaja sahip. Ama hem Sivasspor hem de Beşiktaş kaybedebilir. Şansımız devam ediyor. Şampiyonluk olmazsa da Avrupa kupalarına katılmak zorundayız” dedi.


Minik kalplerle el ele
  • Trabzonspor'un başarılı futbolcularından Song ve Alanzinho, Minik Kalplerle El Ele Derneği üyeleriyle birlikte Fatih Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti.
  • Kendisine büyük ilgi gösteren öğrencilere Trabzonspor forması hediye eden Song ve Alanzinho, bol bol imza dağıtıp fotoğraf çektirdi.

  • 15 yıl önce