|

Her şey çok güzel olacak

F.Bahçe Teknik Direktörü, sakat oyuncuların dönmesiyle takımın mücadele gücünün artacağına dikkat çekti, zor dönemde verilen reaksiyonun kendisini sevindirdiğini belirtti

.
00:00 - 6/11/2012 Salı
Güncelleme: 23:45 - 5/11/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Her şey çok güzel olacak
Her şey çok güzel olacak

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, geçirdikleri zor dönemde futbolcularının birlikte hareket etme duygusunun kendisini gelecek adına umutlandırdığını belirterek, 'Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Her şey çok güzel olacak' dedi. Genç teknik adam, takımı için Avrupa'da işlerin iyi gittiğini ancak ligde puan olarak standartlarının altında olduklarını ifade etti.

Futbolcularının zor günlerde verdiği reaksiyonun kendisini sevindirdiğini kaydeden Aykut Kocaman, 'Zor bir dönemden geçiyoruz. Avrupa'da işler iyi gidiyor ama ligde puan olarak standartlarımızın altındayız. Özellikle son iki sezonda Türkiye Ligi'ni domine etmiş bir takımın, bir an önce kendi standartlarını yakalaması gerekiyor. Ama bu zor günlerde futbolcularımın verdiği reaksiyon, birlikte hareket etme duygusu, beni geleceğe yönelik umutlandırıyor. F.Bahçe'de çok zor zamanları da güzel günleri de hep birlikte yaşadık. Şampiyon olduk, kupalar aldık' diye konuştu.

Sakatların dönmesiyle mücadele gücü ve temposu yüksek futbol anlayışını sahaya yansıtacaklarını kaydeden Kocaman, 'Yine kazanan takım olmak istiyoruz. Biz bunu daha önce de yaptık. Yine yapacağız. Kimse umutsuzluğa kapılmasın' şeklinde umut dağıttı.

Limassol maçı Jakobsson'un

F.Bahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi'nde Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol ile Perşembe günü oynayacağı maçı İzlanda'dan Kristinn Jakobsson, Johann Gunnar Gudmundsson ve Gunnar Sverrir Gunnarsson hakem üçlüsü yönetecek.

Egemen 2 maç daha yok

F.Bahçe, sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz dışında tam kadro çalıştı. Sakatlığı nedeniyle ligde Antalya ve Akhisar Belediye maçlarında forma giyemeyen tecrübeli futbolcunun takımdan ayrı saha çalışmaları yaptı. Sağ dizinde özel bandaj bulunduğu gözlenen Egemen'in sakatlığının büyük ölçüde geçtiği ancak Limassol ile Ordu maçında riske edilmeyeceği belirtildi. Kaleci Volkan ve Meireles'in ise özel antrenörle çalıştığı kaydedildi.


11 yıl önce