|

Her yerde oynarım

Beşiktaş'ın yeni transferi Diatta dün İstanbul'a geldi. Stoper olarak alınan ama sağ bek olduğu ortaya çıkan Senegalli futbolcu, görev yeri konusunda ayrım yapmadığını söyledi.

00:00 - 3/08/2007 Cuma
Güncelleme: 01:28 - 3/08/2007 Cuma
Yeni Şafak
Her yerde oynarım
Her yerde oynarım

Beşiktaş'ın yeni transferi Senegalli savunma oyuncusu Lamine Diatta, İstanbul'a geldi. Senegalli oyuncu, dün öğlen saatlerinde İstanbul'a ayak basarken, önceki futbolcu transferinin aksine taraftar karşılaması gerçekleşmedi. Siyah-beyazlı takımın yeni transferi Diatta, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, İstanbul'da olması ve çok sayıda gazetecinin kendisini karşılamaya gelmesi nedeniyle hem şaşırdığını hem de bundan mutluluk duyduğunu belirtti.

Senegalli oyuncu, “Türkiye'nin en büyük takımına geldiğim için çok mutluyum. Türkiye'deki futbolculardan Edu ve Cisse'yi tanıyorum. Fransa'da yaşadığım bölgede çok sayıda Türk arkadaşım var. Beşiktaş'a transferime bu arkadaşlarım da çok sevindi. Teknik direktörüm nerede görev verirse orada oynarım. Buraya başarılı olmak için geldim” diye konuştu. Senagalli defans oyuncusu, daha sonra Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.


17 yıl önce