|

Herkes alkışladı Comolli tepkisiz kaldı

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maçında Anderlecht'i mağlup ettiği karşılaşmada sportif direktör Comolli'nin çekilmiş bir fotoğrafı dikkat çekti.

Yeni Şafak
10:38 - 10/11/2018 Cumartesi
Güncelleme: 11:29 - 10/11/2018 Cumartesi
Diğer
Herkes Valbuena'yı ayakta alkışlarken Comolli yerinden bile kıpırdamadı.
Herkes Valbuena'yı ayakta alkışlarken Comolli yerinden bile kıpırdamadı.

Fenerbahçe'nin Anderlecht’i konuk ettiği ve 2-0 kazandığı maçın 82. dakikasında ortaya çıkan fotoğraf gündem oldu. 1 gol 1 asistle maçın yıldızı olan Valbuena'nın yerini İsmail Köybaşı'na bıraktığı sırada sadece taraftarlar değil locadan maçı izleyen Başkan Ali Koç ve tüm yönetim de ayağa kalktı. Herkesin Valbuena’yı alkışladığı sırada sportif direktör Comolli'nin kutlamaya katılmaması ise dikkat çekti.

İyi sonuçlardan rahatsız!

Akşam'da yer alan habere göre Comolli'nin bu kutlamaya katılmamasıyla ilgili kulislerde konuşulan iddialar şöyle;

Phillip Cocu’nun ayrılmasından sonra Comolli’nin bazı teknik adamlarla görüşmeler yaptığı ancak Başkan Ali Koç’un bunları onaylamayıp, Koeman’la bir süre yola devam etme kararı alması. Comolli kendi yol haritasının dışına çıkan bu uygulamadan ve bu uygulamanın verdiği iyi sonuçlardan rahatsız.

Selahattin Baki'nin atanması

Diğer bir iddia ise yönetimin, 'yardımcı olsun' diye Samandıra’ya atadığı yönetici Selahattin Baki’nin varlığından duyduğu rahatsızlık. Comolli, artık başarısız olduğu ve sonunun yaklaştığı endişesi taşıyor.

Valbuena'nın performansı mutlu etmiyor

Bir diğeri de Valbuena. Comolli ve Phillip Cocu’nun yönetimde yüzde yüz etkin olduğu dönemde kadroya alınmayan Fransız oyuncunun gösterdiği performans onu mutlu etmiyor. Çünkü bu durum onun takımı yönetme konusunda yetersiz kaldığını ortaya koyuyor. Bunu kabullenemiyor.

#Damien Comolli
#Fenerbahçe
5 yıl önce