|

Herkes Aslan'ı gözüne kestirdi

Denizlispor, yönetimi sahaya indirdi ve Cimbom'u birkez daha yenmeye geldiklerini söylüyor. Levski, G.Saray maçını düşünerek İvanov'u Milli Takım'a bile göndermedi. Bulgarlar 30 bin dolar tur primi, Şampiyonlar Ligi için de 50 milyon mark bütçe ayırdı.

Yeni Şafak
00:00 - 18/08/2001 Cumartesi
Güncelleme: 19:13 - 14/04/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Bir daha böyle yakalanmaz


Sorunlar, sakatlar ve cezalar arasında bunalan Galatasaray'ı gözüne kestiren Denizlispor, son maç provasını yönetim kurulunu da sahaya indirerek yaptı. Jardel bunalımı içinde olan Galatasaray'ı bir daha böyle yakalaya mayacaklarını belirten Denizlisporlu yöneticiler 1 puan değil, 3 puan için maça çıkacaklarını söylediler. Öte yandan Cimbom'u adım adım izleyen Bulgar Levski Sofya da devlet büyüklerini davet ettiği rövanş primini 30 bin dolar, garanti gözüyle baktığı şampiyonlar ligi bütçesini de 50 milyon mark olarak açıkladı.



G.Saray yine yedeklerle


Galatasaray dün yaptığı idmanın ardından Denizlispor maçı için kampa girdi. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları süren Ümit Karan, Ümit Davala, Hakan Ünsal ve cezalı olan Hasan Şaş'ın yanı sıra dün sakatlanan Perez ile İtalya'nın Lecee takımı ile anlaşan Popescu, Denizlispor maçı kadrosuna alınmadı. Galatasaray'ın bu akşamki maça şu onbirle çıkması bekleniyor: Mondragon, Capone, Bülent Korkmaz, Emre Aşık, Ergün, Sergen, Bülent Akın, Berkant, Mendez, Arif, Serkan.


#Denizlispor
#Galatasaray
#Jardel
#Sakatlar
23 yıl önce