|

Hernanes bitiyor Sosa umudu sürüyor

Ara transfer dönemi bitmeden orta sahasını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Hernanes için Juventus ile görüşmelerini sürdürüyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 05:29 - 25/01/2017 Çarşamba
Yeni Şafak

La Gazzetta dello Sport'da yer alan habere göre Juventus orta sahaya Lyon'dan Corentin Tolisso'yu transfer etmek için girişimlere başladı. Bu transfer gerçekleşirse Hernanes'in Torino ekibinde forma giymesi iyice zorlaşacak. Juventus'un bu transferi, Fenerbahçe'ye gitmesi an meselesi olan Hernanes yerine düşündüğü belirtildi. Sarı-lacivertliler hem Juventus hem Hernanes ile görüşmelerini sürdürüyor. 31 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu bu sezon 13 maçta 1 gol atmıştı.



Milan'da forma giyen Jose Sosa için de Fenerbahçe umudunu kesmiş görünmüyor. Hem oyuncuyla hem de kulübüyle görüşmeler sürüyor. F.Bahçe'nin transfer listesindeki Dinamo Kiev'in orta sahası Sydorchuk, sarı-lacivertli takımın teklifini doğruladı. Sydorchuk, “Görüşmeler devam ediyor ama konsantrasyonum sadece futbola” dedi. Sarı-lacivertliler, Sydorchuk ile anlaşmaya varmış, ancak Dinamo Kiev kulübü genç oyuncu için yüksek bonservis bedeli isteyince bu transferden vazgeçmek zorunda kalmıştı.

#Juventus
#Milan
#Fenerbahçe
#Hernanes
7 yıl önce