|

Hernanes'in tercihi de Çin oldu

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu Juventuslu Hernanes, ciddi bir bedelle Çin'e transfer olmak üzere.

Yeni Şafak
14:25 - 5/02/2017 Pazar
Güncelleme: 14:46 - 5/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
Juventus'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Hernanes, Çin'in Habei Fortune takımına transfer olacak.
Juventus'un Brezilyalı orta saha oyuncusu Hernanes, Çin'in Habei Fortune takımına transfer olacak.

Fenerbahçe'nin devre arasında orta sahaya yapmak istediği takviyeler arasında yer alan Hernanes'in yeni adresi belli oldu.



Juventus'ta beklediği şansları bulamayan ve yedek kulübesine hapsolan Brezilyalı futbolcu, Çin'den kendisi için gelen astronomik teklifi kabul etti. Beşiktaşlı Ersan Gülüm'ün de bonservisini elinde bulunduran Hebei Fortune'nın yıllık 8.5 milyon euro önerdiği futbolcunun transferinin kısa bir süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.



Oyuncu için de Çin kulübünün Juventus'a 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Konuyla ilgili olarak İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri sosyal medya hesabından transfer süreciyle ilgili son bilgileri paylaştı.



Palmeri tweetinde Sao Paulo'nun istediği Hernanes'in Çin kulübü Hebei Fortune'a yakın olduğunu aktarırken oyuncuya yıllık 8.5 milyon euro, Juventus'a da 10 milyon euro ödeneceğini ifade etti;











#Hernanes
#Juventus
7 yıl önce