|

Herşey Gameiro için!

Şampiyonluk yarışında iddiasını devam ettirmek isteyen Fenerbahçe transfer konusunda da hareketli saatler yaşıyor.

İha
00:00 - 12/01/2011 Çarşamba
Güncelleme: 12:48 - 12/01/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
Herşey Gameiro için!
Herşey Gameiro için!

Devre arası kamp dönemini Antalya'da geçiren Belçika'nın Genk takımının orta saha oyuncusu Anele Ngcongca'ya Fenerbahçe'nin talip olduğu iddia edildi.


Ön libero mevkiine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'nin daha önce Fransız Lyon takımının orta sahası Jean Makoun ile ilgilendiği de iddia edilmiş fakat bu transfer bir türlü sonuçlanmamıştı. Arayışlarını sürdüren Sarı-lacivertliler'in aradığı kanı Belçika'da bulduğu iddia ediliyor. Genk takımının 23 yaşındaki Güney Afrikalı defansif orta saha oyuncusu Anele Ngcongca'nın ülkesinden geç dönerek takımının Antalya'da devam eden devre arası hazırlık kampına geç katıldığı ve bu yüzden Belçika kulübü ile arasının açıldığı öğrenildi. Bunun üzerine Afrika'nın en önemli haber sitelerinden biri olan 'Kickoff.com' da Fenerbahçe'nin bu transferde devreye girdiği ve 23 yaşındaki başarılı futbolcu için nabız yokladığını iddia etti.

İstikrarlı performansı ile de dikkat çeken Güney Afrikalı Anele Ngcongca aynı zamanda Güney Afrika Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.


GAMEİRO İDDİASI FRANSIZ BASININDA

Öte yandan Sarı-lacivertliler için bir diğer iddiada Fransız basınından geldi. Fransız basını Fenerbahçe'nin, Lorient takımının forvet oyuncusu Kevin Gameiro ile ilgilendiğini belirtti. Genç futbolcu için Fenerbahçe'nin 8 milyon euro önerdiğini bildirilirken Valencia ve Lille'in de bu transferde devrede olduğu söylendi. Kevin Gameiro 2008'den bu yana Lorient'te forma giyiyor ve bu sezon 17 maçta 8 golü bulunuyor.


13 yıl önce