|

Hızlı hücum uyarısı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, takımından hızlı atak yapmasını isteyerek, “Alanyaspor’a karşı rehavete kapılmadığımızı göstereceğiz. Kapalı savunmalara karşı oyunun yönünü değiştirip sonuca gitmeliyiz” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 15/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 05:17 - 15/09/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman
​Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman

Süper Lig’de 5. haftada karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçından da 3 puanla ayrılarak zirve yarışına ortak olmayı hedefleyen Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman, antrenmanlarda takımına hızlı hücum uyarısında bulunuyor. Amaçlarının atağa çabuk çıkmaları gerektiğini belirten deneyimli çalıştırıcı, “Atakları hızlı sonuçlandıracağız. İlk fırsatta gol yapmanızı istiyorum. En hızlı şekilde sonuca gitmeliyiz. Amacımız hızlı hücum” diyerek oyuncularını uyarıyor. Rakibin zayıf ve etkili olduğu bölgeler üzerinde yoğunlaşan Karaman ve ekibi, zorlu maç öncesi oyuncularına gerekli uyarıları yaparak hata yapılmamasını istedi.

Oyuncularına rakibe saygı gösterip ciddiye almaları gerektiğini anlatan Ünal Karaman, 4-0 kazandıkları Galatasaray maçının geride kaldığını hatırlatarak, “Bizim takımımızda bir rehavet havası asla oluşmamalı. Aytemiz Alanyaspor maçında bunu bize inananlara ortaya koyacağımız futbolla göstereceğimize inanıyorum. Kapalı savunmalara karşı oyunun yönünü çok çabuk değiştirip sonuca gitmeliyiz” şeklinde uyarılar yaptı.


Fırtına’da büyük rekabet

Trabzonspor’da sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Zargo Toure, Vahid Amiri, Jose Sosa ve Burak Yılmaz gibi isimlerin takıma dönmesiyle forma rekabeti arttı. Özellikle hücum hattıyla birlikte elinde alternatifli bir kadrosu bulunan bordo-mavcil takımda futbolcular, teknik direktör Ünal Karaman’ın gözüne girebilmek için kıyasıya yarışın içine girdi. Karaman’ın Alanya karşısında hangi 11’le sahaya çıkacağı merakla bekleniyor.

#Trabzonspor
#Süper lig
6 yıl önce