|

Hollanda'da kadro dağişikliği

Portokallar'ın Teknik Direktörü Danny Blind, Galler ve Almanya ile yapacakları hazırlık maçları için daha önce belirlediği 26 kişilik aday kadroyu, 24'e düşürdü.

Yeni Şafak
16:57 - 6/11/2015 Cuma
Güncelleme: 14:07 - 6/11/2015 Cuma
AA

Blind'in, Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder'e de yer verdiği kadroda, Fenerbahçeli Robin van Persie bulunmuyor.



Fenerbahçe maçında sakatlanan Ajaxlı Anwar El Ghazi'nin yanı sıra Jeroen Zoet, Vurnon Anita ve Karim Rekik'i kadrodan çıkaran Blind, bu oyuncuların yerine sakatlığı geçen Manchester United'dan Memphis Depay ve Ajax'tan Riechedly Bazoer'i kadroya dahil etti.



2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde Türkiye'nin de yer aldığı A Grubu'nu 4. tamamlayarak turnuvaya katılma hakkı elde edemeyen Hollanda, 13 Kasım'da Galler, 17 Kasım'da ise Almanya ile deplasmanda iki hazırlık maçı yapacak.



Hollanda'nın nihai kadrosunda bulunan isimler şöyle:


Kaleci:

Jasper Cillessen (Ajax), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Maarten Stekelenburg (Southampton)



Defans:

Daley Blind (Manchester United), Virgil van Dijk (Southampton), Jeffrey Bruma (PSV), Joel Veltman, Jairo Riedewald, Kenny Tete (Ajax), Terence Kongolo (Feyenoord), Daryl Janmaat (Newcastle United)



Orta saha:

Georginio Wijnaldum (Newcastle United), Davy Klaassen, Riechedly Bazoer (Ajax), Wesley Sneijder (Galatasaray), Jordy Clasie (Southampton), Marko Vejinovic (Feyenoord)



Forvet:

Bas Dost (Wolfsburg), Eljero Elia (Feyenoord), Memphis Depay (Manchester United), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Luuk de Jong (PSV), Quincy Promes (Spartak Moskova), Arjen Robben (Bayern Münih)

#hollanda milli takımı
#danny blind
#aday kadro
8 yıl önce