|

Hollandalılar Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde

Teknik direktör Vitor Pereira'nın takımın başına geçmesiyle birlikte yeniden süre almaya başlayan ve gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren Ferdi Kadıoğlu için, Hollanda Milli Takımı'nın hocası Louis Van Gaal devreye girdi. Tecrübeli hoca, genç yıldızı Hollanda Milli Takımı için düşünüyor.

Haber Merkezi
15:34 - 25/09/2021 Cumartesi
Güncelleme: 15:50 - 25/09/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Ferdi Kadıoğlu'nun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.
Ferdi Kadıoğlu'nun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Ferdi Kadıoğlu için Hollanda Milli Takımı devreye girdi. Şu anda Hollanda U21'de oynayan 21 yaşındaki genç yetenek, Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansın ardından Hollanda'nın hocası Louis Van Gaal'ın gözüne girdi.

Ferdi için detaylı bilgi aldı

Milliyet'in haberine göre, sarı-lacivertli takımda teknik direktör Vitor Pereira ile birlikte yeniden çıkışa geçen Ferdi Kadıoğlu için Van Gaal, Hollanda U21 takımından detaylı bir bilgi aldı.

A Milli Futbol Takımımız tarafından da istenen Ferdi Kadıoğlu'nu kadrolarına katmak isteyen Hollandalılar, Fenerbahçe'nin maçlarını da yakından takip ediyorlar.

  • Bu sezon Fenerbahçe ile 8 karşılaşmada görev yapan genç oyuncu, 2 gol ve 2 asistle oynadı. Ferdi Kadıoğlu isterse anne tarafından Kanadalı olduğu için Kanada Milli Takımı'nı da seçme hakkına sahip.

#Ferdi Kadıoğlu
#Fenerbahçe
#Hollanda
3 yıl önce