|

Holmen F.Bahçe'de

Sarı-lacivertliler, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sözleş-mesi sona eren İsveçli futbolcu Samuel Holmen ile anlaştığını açıkladı. Yıldız futbolcu bugün sözleşme imzalayacak.

.
00:00 - 18/06/2013 Salı
Güncelleme: 00:27 - 18/06/2013 Salı
Yeni Şafak
Holmen F.Bahçe'de
Holmen F.Bahçe'de

Fenerbahçe transferlere hız kesmeden devam ediyor. Transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yapan ve kadrosuna Alper Potuk, Bruno Alves ve Michal Kadlec'i katan sarı-lacivertli takım, geçtiğimiz sezon Süper Lig'den düşen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la sözleşmesi sona eren İsveçli orta saha oyuncusu Samuel Holmen ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Futbol AŞ'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da (KAP) yayımlanan açıklamada, 'Futbolcu Samuel Tobias Holmen ile prensip olarak anlaşmaya varılmış olup, yarın (bugün) yapılacak sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalanması planlanmaktadır' denildi.

Son 3 sezonda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 102 Süper Lig maçına çıkan Holmen, 23 gol kaydetti. İsveç Milli Takımı'nın da formasını giyen 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu geçen sezon turuncu-mavililerle 33 maça çıkarken, 11 golle takımının en golcü oyuncusu oldu ve 5 de asist yaptı.


11 yıl önce