|

Holmen: Forma için mücadele edeceğim

Fenerbahçe'nin İsveçli futbolcusu Samuel Holmen, sarı-lacivertli takımda forma şansı bulmakta zorlanmasına karşın, sezonun ilk yarısındaki performansın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Aa
00:00 - 9/01/2014 Perşembe
Güncelleme: 15:52 - 9/01/2014 Perşembe
Yeni Şafak
Holmen: Forma için mücadele edeceğim
Holmen: Forma için mücadele edeceğim

Fenerbahçe TV'de yayınlanan Günün Röportajı programına açıklamalarda bulunan Samuel Holmen, kendisi için lisans problemiyle başlayan sezonun ilk bölümünün kolay olmadığını kaydederken, "Bu sorun çözüldükten sonra birkaç kez forma şansı buldum. Daha sonrasında ise forma giyemediğim bir dönem oldu. O yüzden benim için hem iyi hem de kötü bir dönem geçirdim diyebilirim. Forma şansı bulamasam da takımımın ortaya koyduğu performans ve sergilediği futbol beni mutlu etti" ifadelerini kullandı.

İkinci yarı hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüğü vurgulayan Holmen, "Çalışmalarımızda en iyisini yapmaya özen gösteriyorum. Hocamızın da istediği yönde gelişmeye çalışıyorum. Forma giymem için iyi olmak zorundayım. Ligin ikinci yarısı için de en iyi şekilde çalışıp, bu çalışmalarımı hocama gösterip, forma şansı bulmak istiyorum. Daha fazla forma şansı bulmak için mücadele edeceğim" diye konuştu.

"Sezonu şampiyon tamamlayacağımızı düşünüyorum"

Fenerbahçe'de hedefin her zaman zirve olduğunu dile getiren İsveçli futbolcu, ilk yarıyı önemli bir puan farkıyla lider tamamladıklarını, ancak ikinci yarının zorlu geçeceğini aktararak, şunları söyledi:

"Bizim hedefimiz şampiyon olmak. Ligin ikinci yarısında da ortaya koyacağımız futbolla zirveye yürümek istiyoruz. Şu an rakiplerimizle puan farkımız var ancak ligin ikinci yarısında zorlu derbi maçlarımız ve deplasmanlarımız olacak. Önümüzde zor bir fikstür var ama her şeye rağmen biz bunun üstesinden gelmek için elimizden geleni yapacağız. Bu camia; hocasıyla, futbolcusuyla ve taraftarıyla şampiyonluğu hak ediyor. Ben, sezonu şampiyon olarak tamamlayacağımızı düşünüyorum."

Ayrıca, Fenerbahçe taraftarlarının kendileri için en önemli güç olduğuna dikkati çeken Holmen, onların önünde daha fazla forma giymek istediğini sözlerine ekledi.


10 yıl önce