|

Holmen piyasayı karıştırdı!

Torku Konyaspor, bir süredir adı Sivasspor'la anılan Samuel Holmen için devreye girdi, transferi bitirme noktasına getirdi. İsveçli futbolcunun tercihinde Aykut Kocaman etkili oldu. Sivasspor'un da ilgilendiği oyuncu transfer piyasasını karıştırdı.

Yeni Şafak
12:11 - 23/07/2015 Perşembe
Güncelleme: 09:21 - 23/07/2015 Perşembe
Diğer

Fenerbahçe'de kalma ihtimali zor gözüken ve yabancı sayısını azaltmak için gönderilmesi düşünülen Samuel Holmen, Anadolu'daki transfer piyasasını karıştırdı.



Fanatik'in haberine göre İsveçli orta saha oyuncusuyla bir süredir Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Sivasspor yakından ilgileniyordu. Hatta Yiğidolar, oyuncuyu ikna etmişti ancak dün beklenmedik bir gelişme yaşandı. Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor, bu oyuncu için devreye girdi. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın kadrosunda görmek istediği oyuncuya Fenerbahçe'de kazandığı yıllık 1.3 milyon ücrete yakın bir rakam öneren Konyasporlu idareciler transferi bitirme noktasına getirdi. Edinilen bilgiye göre Holmen, Fenerbahçe'deki pürüzleri çözüp kendisini Yeşil-Beyazlı formaya bağlayan sözleşmeye birkaç güne kadar imzasını atacak.



Brondby de devrede

Danimarka ekiplerinden Brondby'nin de transfer etmek istediği 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun Torku Konyaspor'u tercih etmesindeki en önemli etken ise kuşkusuz ki Aykut Kocaman oldu. Kocaman, Fenerbahçe'deyken tecrübeli oyuncunun alınması hakkında yönetime rapor vermişti. Ancak istifa edince birlikte çalışamamışlardı.


#Samuel Holmen
#Fenerbahçe
#Torku Konyaspor
#Brondby
9 yıl önce