|

Denizlispor'da Hugo Rodallega ambulansla hastaneye götürüldü

Sivasspor'un sahasında Denizlispor'u konuk ettiği karşılaşmada şanssız bir sakatlık yaşandı. Sivassporlu Appindangoye ile Denizlisporlu Rodallega çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kaşında ciddi bir açılma ve baş dönmesi yaşayan Rodallega ambulansla hastaneye götürüldü.

Haber Merkezi
15:07 - 2/01/2021 Cumartesi
Güncelleme: 16:13 - 2/01/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
​Rodallega karşılaşmada bir gol kaydetmişti.
​Rodallega karşılaşmada bir gol kaydetmişti.

Ligin 16. haftasında Sivasspor sahasında Denizlispor'u konuk etti. Mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Sivasspor'un gollerini 26. dakikada penaltıdan Gradel ve 45. dakikada Fajr kaydetti. Denizlispor'un gollerini ise 17. dakikada Rodallega ve 90+3. dakika Mesanovic kaydetti.

Appindangoye ile Rodallega çarpıştı

Mücadelenin ikinci yarısında şanssız bir olay yaşandı. Bir pozisyon esnasında Sivassporlu Appindangoye ile Denizlisporlu Rodallega çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle kaşında ciddi bir açılma ve baş dönmesi yaşayan Rodallega ilk müdahalenin ardından ambulansla kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Appindangoye ise mücadeleye başına sarılan sargı ile devam etti.

  • "Durumu iyi"
  • Alınan bilgiye göre deneyimli futbolcunun Rodallega’nın kaşının açıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Medicana Sivas Hastanesinden yapılan açıklamada ise, “Futbolcunun kaşı açılmış durumda. Şu an tomografide genel durumu iyi. Futbolcunun bilinci açık olup kaşına sütür atılacaktır. Tomografi sonucuna göre futbolcu taburcu olacak” denildi.


#Sivasspor
#denizlispor
#Rodallega
3 yıl önce