|

Hunt gelmek istiyor

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, Hunt''ın yanı sıra, İngiltere Premier Lig''den de futbolcular izlettiklerini söyledi

Süleyman Hatısaru
00:00 - 1/04/2014 Salı
Güncelleme: 00:37 - 1/04/2014 Salı
Yeni Şafak
Hunt gelmek istiyor
Hunt gelmek istiyor

Beşiktaş''ın dış transferinden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Werder Bremen''den Aaron Hunt''un siyah-beyazlı formayı giymek istemesinin son derece önemli olduğunu söyledi. Alman futbolcunun transferi konusunda, ''Hunt ilgilendiğimiz oyuncular arasında yer alıyor'' diyen Asbaşkan Deniz Atalay ile paralel bir ifade kullanan Torunoğulları, ''Sayın Atalay''ın da ifade ettiği gibi Hunt, Beşiktaş transfer komitesinin takibinde yer alan bir oyuncudur. Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve teknik direktörümüz Slaven Bilic ile birlikte, gelecek yıl için izleyeceğimiz transfer politikasını detaylı bir şekilde konuşuyoruz. Yalnız Hunt değil, İngiltere ve bazı başka ülkelerden de izlediğimiz, takip ettiğimiz futbolcular var. Tüm çabamız yalnızca, bu listenin içerisinden en doğru isim ya da isimleri takımımıza kazandırmak için'' ifadelerini kullandı.

Marsilya''nın Oğuzhan ısrarı

Fransız kulübü Marsilya, Bursaspor ve Antalyaspor maçlarında izleme komitesinin takip ettiği ve olumlu rapor verdiği Oğuzhan Özyakup için ısrarını sürdürüyor. Bu oyuncu için siyah-beyazlı kulübün kapısını çalan Fransız ekibine Başkan Fikret Orman olumsuz cevap verdi. Marsilya, ret cevabına rağmen oyuncu artı para teklifinde bulundu.

10 yıl önce