|

Huntelaar için Sneijder devrede

Hollandalı golcü Klaas Jan Huntelaar'ı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray aynı otelde kaldıkları Schalke 04 takımı ile görüştü. Huntelaar'ı ikna etmek için vatandaşı Sneijder devreye girdi.

Yeni Şafak
08:46 - 22/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 06:08 - 22/07/2015 Çarşamba
Diğer

Kadrosunu dünya yıldızlarıyla güçlendiren Fenerbahçe'nin gerisinde kalmak istemeyen Galatasaray, daha önce golcü listesinde ilk sırada olan Klaas Jan Huntelaar'a yeniden döndü. Başkan Dursun Özbek, taraftarın "yıldız golcü" beklentisine yanıt vermek için Huntelaar dosyasını tekrar açtı.



Fotomaç'ta yer alan habere göre, 31 yaşındaki futbolcunun kulübü Schalke 04 ile Avusturya'nın Velben bölgesinde aynı otelde kalan Cimbom, daha ilk günden Huntelaar'ı kuşatma altına aldı. Önce yönetici Cüneyt Tanman, Alman ekibinin yöneticileriyle görüştü.



Sneijder devreye girdi

Schalke'li yetkililer, rakamda anlaşmaları halinde Hollandalı oyuncuyu satmaya sıcak baktıklarını ifade ettiler ancak Huntelaar, transfer konusunda fazla istekli görünmedi. Bu durum üzerine Sneijder, milli takımdan da arkadaşı olan Huntelaar için devreye girdi. Sneijder lobide bir araya geldiği Huntelaar'a "Galatasaray özel bir kulüp. İstanbul da özel bir şehir. Galatasaray'a gelirsen futbol hayatının en güzel günlerini yaşarsın. Pişman olmazsın" dedi. Bu sözlerin Huntelaar'ı etkilediği belirtildi.

#Wesley Sneijder
#Klaas Jan Huntelaar
#galatasaray
9 yıl önce