|

Huntelaar'dan Galatasaray açıklaması

Sarı-kırmızılı kulübün gündeminde olan Klaas Jan Huntelaar kendisine yöneltilen Galatasaray sorusuna, 'Tamamiyle Schalke 04'e konsantre olmuş durumdayım. Ancak gelecekte ne olacağını bilemezsiniz' açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
09:16 - 13/07/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:47 - 13/07/2015 Pazartesi
Diğer

Lukas Podolski transferinin ardından gözünü forvet transferine çeviren Galatasaray'da, gündemdeki isimlerden bir tanesi olan Klaas Jan Huntelaar açıklamalarda bulundu.



Hürriyet'te yer alan habere göre, Huntelaar, Galatasaray'dan teklif alıp almadığı ile ilgili soruya; "Bunları ben de duydum. Her zaman spekülasyonlar olur. Tamamiyle Schalke 04'e konsantre olmuş durumdayım. Kış aylarında kontratımı uzatmamın nedeni buydu. Burada mutluyum. Ancak gelecekte ne olacağını bilemezsiniz. Futbolda plan yapmak zordur. 6 ay veya 1 yıl sonranıza bakamazsınız. Anı yaşamak zorundasınız. Ben de bunu yapıyorum." diye konuştu.



Sportif direktör de açıklamıştı

Schalke 04 Futbol Direktörü Horst Heldt de yaptığı açıklamada Huntelaar'ın takımda kalacağını söylemişti. Bild muhabirinden gelen; "Huntelaar, Galatasaray'a gidecek mi?" sorusuna Heldt; "Kulüpte kimsenin Huntelaar'a ilişkin fikri değişmedi. Huntelaar'ın da öyle. Klaas-Jan kulüpte kalacak" cevabını vermişti."



#Klaas Jan Huntelaar
#galatasaray
#transfer
9 yıl önce