|

Hyun-Jun Suk Fırtına'da

Trabzonspor, kiralık olarak anlaşmaya vardığı Güney Koreli oyuncunun transferini borsaya bildirdi. Bordo-mavililer, kiralama bedeli olarak Porto'ya 750 bin, Hyun-Jun Suk'a da yıllık 1 milyon Euro ücret ödeneceğini açıkladı.

Yeni Şafak
04:00 - 12/08/2016 пятница
Güncelleme: 02:53 - 12/08/2016 пятница
Yeni Şafak

Trabzonspor, Güney Koreli Hyun-Jun Suk'un kiralık transferi konusunda Porto kulübü ve oyuncuyla anlaştığını borsaya bildirdi. Bordo-mavili kulüp, 1 yıllık kiralık olarak anlaşmaya vardığı oyuncu için Porto Kulübü'ne 750 bin Euro, futbolcuya da 1 milyon Euro garanti ücret ödeneceğini duyurdu. Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği, Kamuoyu Aydınlatma Platformunda da yer alan iki ayrı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Profesyonel futbolcu Hyun-Jun Suk'un geçici transferi konusunda oyuncu ve FC Porto kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanmıştır. Porto'ya geçici transfer bedeli olarak 750 bin Euro ödenecektir. Ayrıca şirketimiz 2017 yaz transfer dönemi için futbolcunun satın alma öncelik hakkına sahiptir. 2016-2017 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanan oyuncuya bu sezonu için 1 milyon Euro garanti ücret ödenecektir." Geçen sezon Vitoria Setubal formasıyla ligde 16 maçta 9 gol kaydeden Güney Koreli golcü, ara transfer döneminde Porto'ya transfer olmuştu. 25 yaşındaki Suk, Porto formasıyla ligde 9 maçta 1 gol kaydedebildi. Bordo-mavililer, daha önce de Azeri Ramil Sheidaev, Slovak Jan Durica ve Matus Bero, Nijeryalı Ogenyi Onazi, Kolombiyalı Fabian Castillo ve Arjantinli Luis Ibanez'i renklerine bağlamıştı.



Trabzonspor'un rakibi Bursa


Macaristan'da 18 günlük yurt dışı 2. etap kampını tamamlayarak İstanbul'a dönen Trabzonspor, bugün hazırlık maçında Bursaspor ile karşılaşacak. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki maç saat 21.00'de başlayacak. Maç öncesi Apolas Lermi, Gökhan Uzunali, İmera, Karmate, Melih Kahveci, Yusuf Güney, Yüksel Baltacı ve Zeynep Başkan'ın konser vereceği belirtildi. Teknik heyet ve futbolcuların tanıtımının ardından başkan Muharrem Usta'nın da maç öncesi bir konuşma yapacağı bildirildi.



Usta: Hedefimiz 25 bin kombine 100 bin forma


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yeni sezonda 25 bin kombine ve 100 bini aşkın forma satmayı hedeflediklerini söyledi. Kulübün, Twitter'da kombine ücretlerine ilişkin yaptığı anket ve sonucunu kendi hesabından da duyuran Usta, "Hedef 25 bin kombine ve 100 bini aşkın forma. Anket cevaplarıyla kale arkası, doğu ve batı tribün fiyatlarında anlaştık. Artık top sizde" paylaşımında bulundu. Usta, yeni sezonda kale arkaları alt-üst tribün kombine fiyatlarının 350, doğu alt-üst ve batı tribünlerinin fiyatının ise 750 lira olduğunu kaydetti. Usta, 150 liralık yeni sezon formasının hediye verileceğini kaydederek, "Öğrencilere yüzde 30, eşiyle kombine alana 2. kombinede yüzde 50 indirim olacak" dedi.



Kaptan Onur destek istedi


Bordo-mavili takımın kaptanı Onur Kıvrak, bir mesaj yayınladı. Onur, bu yıl eski günleri unutturmak istediklerini belirterek, "Taraftarımız bu konuda bize destek olsun. Biz sahada her şeyi yapacağız" dedi.




#Trabzonspor
#Hyun-Jun Suk
8 лет назад