|

Ibra ve menajeri ilk kez konuştu

Paris'ten ayrılıp ayrılmayacağı merakla beklenen Ibrahimovic ve menajeri bir açıklama yaptı. Zlatan'dan çok net açıklamalar gelmezken, menajeri Mino Raiola ise, 'Galatasaray'la Zlatan için hiç görüşmedik' dedi.

Yeni Şafak
15:06 - 12/08/2015 الأربعاء
Güncelleme: 15:32 - 12/08/2015 الأربعاء
Diğer

Paris Saint Germain forması giyen Zlatan Ibrahimovic ve menajeri Mino Raiola transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.


PSG'li yıldız oyuncu Ibra Amerikan Bleacher Report'a özel bir ropörtaj verdi.



'Şu an PSG'nin oyuncusuyum'

Başka bir takıma transfer olup olmayacağı konusunda politik konuşan Zlatan, "PSG güçlü ve hedefleri olan bir takım. Herkesin bildiği üzere benim burada 1 yıl daha kontratım var. Burada oynadığım için mutluyum" dedi ancak kesinlikle takımda kalacağına dair bir söz söylemedi.



Zlatan ayrıca bir gün Amerikan MLS Ligi'nde de oynayabileceğini, futbolun Amerika'da da artık çok geliştiğini sözlerine ekledi.



Riola: Hiçbir zaman görüşmedik

Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola ise çok fazla tweet atmamasına rağmen konuyla ilgili sessizliğini bozdu ve "Galatasaray'la Zlatan için hiç görüşmedik. Hiçbir gazeteciye de konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadım, ama onlar yalanları üretmekten geri kalmadılar." dedi.



#zlatan Ibrahimovic
#transfer
#galatasaray
#Mino Raiola
٪d سنوات قبل