|

İbrahim Üzülmez'den Beşiktaş'a mesaj: Hazırım

Çaykur Rizespor'u Süper Lig'e çıkaran teknik direktör İbrahim Üzülmez, hedefleri arasında Beşiktaş'ı çalıştırmak olduğunu belirtirken dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
09:47 - 12/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 10:12 - 12/05/2018 Cumartesi
Diğer
Teknik direktör İbrahim Üzülmez Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcuları arasında yer alıyor.
Teknik direktör İbrahim Üzülmez Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcuları arasında yer alıyor.

Spor Toto 1. Lig'de Çaykur Rizespor'u şampiyon yapan teknik direktör İbrahim Üzülmez gelecek planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 44 yaşındaki çalıştırıcı Beşiktaş'tan teklif gelmesi durumunda gitmeye hazır olduğunu ifade etti.

Bein Sports'a konuşan İbrahim Üzülmez'in "Beşiktaş'ın teknik direktörü olmak ister misin?" sorusuna verdiği cevap şöyle;

"Bana yarın gel deseler ben hazırım"
  • "Bu genç hoca algısını eğer yıkarsak bir gün olacağız inşallah. Elazığ'a gidiyorsun lider yapıyorsun, Gençlerbirliği'ne gidiyorsun 32 puan topluyorsun ikinci yarı. Diyoruz ki işte bazen kendimizi de ön plana çıkartmak lazım. Şimdi geldik Allah'a şükürler olsun Çaykur Rizespor'u şampiyon yaptık. Ancak büyük takımlara gitmek için lobi mi derler bilemiyorum ama onları yapmamız gerekiyor. 'Hedeflerin arasında var mı?' diye sorarsanız, var. Allah nasip eder mi bilemeyiz tabii ki. Bana yarın gel deseler ben hazırım. Neden hazır olmayayım ki? Oyuncu gurubuna bakıyorsunuz Quaresma bir yanda, Babel bir yanda. Sonrasında Pepe'si, Tolgay'ı, Talisca'sı... Bize verdikleri zaman Beşiktaş'ı neler yapabileceğimizi göstereceğiz inşallah."
"Beşiktaş'ta neler yapabileceğimi herkese göstermek istiyorum"
  • "Beşiktaş'ın başında şu anda çok değerli bir hoca var. Son 2 sezonda şampiyon olan ve Şampiyonlar Ligi'nde önemli başarılar yaşamış Şenol hocamın da önemli işler yaptığını belirtmek gerekiyor. Yeni sezonda da devam edeceğini belirtti. Bir gün Allah nasip eder de Beşiktaş takımında böylesine kaliteli oyuncu grubunu ve imkanları bana sunarlarsa neler yapabileceğimi herkese göstermek istiyorum."

#Beşiktaş
#İbrahim Üzülmez
6 yıl önce