|

Ibra'ya inanılmaz teklif

Demba Ba'nın takımı Shanghai Shenhua'nın, PSG'nin 34 yaşındaki yıldızı Zlatan Ibrahimovic'e sadece bir yıllığına 40 milyon Euro (Yaklaşık 128 milyon TL) teklifte bulunduğu iddia edildi.

Yeni Şafak
13:48 - 12/03/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:11 - 12/03/2016 Cumartesi
Diğer

Bu sezonki performansıyla kendisinden söz ettiren PSG'nin yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 34 yaşındaki futbolcuyla Premier Lig ve ABD kulüplerinin yanı sıra Uzak Doğu'dan da takımlar ilgileniyor.






Fanatik'te yer alan habere göre, son olarak geçen sezona kadar Beşiktaş'ta forma giyen Demba Ba'nın takımı Shanghai Shenhua'nın, Ibrahimovic'i ısrarla istediği öne sürüldü.






Çin kulübünün, 34 yaşındaki yıldıza sadece bir yıllığına, 40 milyon Euro (Yaklaşık 128 milyon TL) teklif ettiği öne sürüldü. PSG'den senelik 15 milyon Euro (Yaklaşık 48 milyon TL) kazanan Ibra'nın bu teklife, “PSG'yle şu anda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyorum. Sezon sonunda görüşelim" cevabını verdiği bildirildi. İsveçli forvet, bu sezon 38 maçta 31 gol attı ve 10 da asist yaptı.




Transferin gözdesi

Sezon sonunda serbest kalacak 34 yaşındaki Ibrahimovic bu sezon PSG de 27 gol kaydetti. Zlatan ile Manchester United, AC Milan, Barcelona, Inter, Ajax ve West Ham kulüpleri de ilgileniyor.


#ıbrahimovic
#Shanghai Shenhua
#transfer teklifi
8 yıl önce